Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Sesiune Comunicari Stiintifice Studentesti - Decembrie 2018
publicat: 2018-12-11

Cursuri extracurriculare cu profesori internationali
publicat: 2018-10-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 57 vizitator(i).MICROSOFT IMAGINE

Universitatea Romano-Americana pune GRATUIT la dispozitia studentilor, masteranzilor si cadrelor sale didactice aplicatii informatice realizate de compania MICROSOFT (ex. Sistemele de operare Windows, SQL Server, Visual Studio, Office, Biztalk Server etc) - acest lucru este realizat printr-un parteneriat cu firma MICROSOFT, in cadrul programului IMAGINE.


Pentru mai multe detalii si informatii privind conditiile presupuse de utilizarea acestui serviciu va rugam sa accesati pagina web Microsoft dedicata.

Din momentul activarii contului dumneavoastra Imagine, acesta devine PERMANENT, NU EXPIRA dupa o anumita limita de timp (in cazul inutilizarii insa pentru o perioada indelungata contul este suspendat, revenirea necesitand o cerere specifica din partea dumneavoastra catre administratorul URA al programului).

In cazul studentilor, masteranzilor si cadrelor didactice din Universitatea Romano-Americana care doresc sa beneficieze de acest serviciu, modul de obtinere a accesului la titlurile software incluse in program este urmatorul:


  1. Activati adresa dumneavoastra institutionala "@student.rau.ro" - pentru studenti si masteranzi, sau "@profesor.rau.ro" - pentru cadrele didactice.


  2. Cautati in casuta dumneavoastra de posta electronica mesajul de intampinare primit din partea MICROSOFT IMAGINE, in care aveti detaliile pentru conectarea si descarcarea programelor incluse in program.


INTRA PE SITE-ul "RAU IMAGINE" >>

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2006-10-04 (41812 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor