Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Cursuri IATA
publicat: 2017-11-17

Curs "Agent de turism - ghid"
publicat: 2017-11-14

Erasmus+ STARS - Conferinta de lansare
publicat: 2017-11-08

Conferinta Nationala "Nutritia Sportiva de la educatie la performanta"
publicat: 2017-10-09


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 9 vizitator(i).Martie 2017

Cursuri extracurriculare - profesori internationali

Universitatea Romano-Americana pune la dispozitia studentilor sai o noua serie de cursuri extracurriculare, sustinute de profesori de prestigiu de la universitati partenere din SUA si Europa.

Mai multe detalii precum si procedura de inscrierile la cursuri sunt disponibile prin intermediul site-ului web dedicat:
guestcourses.rau.ro


Apasati pentru varianta marita

Cursuri IATA Foundation

Centrul IATA RAU organizeaza un nou curs IATA Foundation in perioada 27 martie - 11 aprilie 2017, la Universitatea Romano-Americana.

Inscrierile sunt deschise pana pe 17 martie 2017, in limita locurilor disponibile, iar examenul va avea loc in iunie 2017.


Apasati pentru varianta marita

Cursuri extracurriculare de limbi straine

Departamentul de Limbi Straine din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaza cursuri intensive pentru limbile engleza si germana.
- Nivel "intermediar": la finalul modulului cursantii vor dobandi competente relevante nivelului respectiv, certificarea pentru obtinerea diplomelor facandu-se printr-un test final conform Cadrului European de Referinta pentru Limbi Straine.

Durata: fiecare modul cuprinde 30 ore, fiind organizate cate 3 ore pe saptamana in perioada 16.03 - 01.06.2017.

Taxa de studii: 400 lei.

Inscrieri: 01.03 - 15.03.2017, la Departamentul de Limbi Straine (biroul 310, etaj 3, corp C) sau pe adresa de email:
limbistraine@rau.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa va adresati direct catre Departamentul de Limbi Straine.


Apasati pentru varianta marita

Burse de studii - liste semestrul 2

Situatia bursierilor de studii pentru semestrul 2, anul academic 2016-2017:

- Lista DR

- Lista ETII

- Lista IM

- Lista MM

- Lista RCFBII

- Lista SEE


Felicitari tuturor studentilor beneficiari de burse de studii si in semestru al doilea al anului universitar 2016-2017!

Studentii, care conform situatiei afisate, nu au indeplinit conditiile necesare mentinerii bursei si in semestrul al doilea al actualului an universitar, dar care considera ca, in raport cu propria evaluare, ar fi trebuit sa beneficieze si in continuare de aceasta facilitate, au dreptul de a contesta rezultatul, in termen de 3 zile lucratoate de la afisarea listelor, prin depunerea unei solicitari scrise, argumentate, adresate Decanului Facultatii.

Conform prevederilor Regulamentului privind acordarea burselor de studii si alte forme de sprijin financiar pentru studentii din ciclurile de studii universitare de licenta si masterat, studentii care nu vor mai beneficia de bursa de studii in semestrul al doilea al anului universitar 2016-2017, ca urmare a neindeplinirii criteriilor specifice, au obligatia de a achita 50% din taxa anuala de studii.

In conformitate cu hotararea Consiliului de Administratie din data de 01.03.2017, prin derogare de la prevederile regulamentului anterior mentionat, conditiile de plata vor fi urmatoarele:

 • pentru studentii inmatriculati la studii universitare de licenta:
 • 30% din taxa anuala de studii, in termen de 5 zile lucratoare de la data afisarii listelor aferente situatiei studentilor bursieri;
 • 20% din taxa anuala de studii, pana la 14 aprilie 2017.

 • pentru studentii inmatriculati la studii universitare de masterat:
 • 25% din taxa anuala de studii, in termen de 5 zile lucratoare de la data afisarii listelor aferente situatiei studentilor bursieri;
 • 25% din taxa anuala de studii, pana la 14 aprilie 2017.


 • Depasirea termenelor de plata anterior mentionate, conduce la obligatia de plata a penalizarilor aferente, nivelul acestora fiind stabilit de Senatul Universitatii, pentru fiecare zi de intarziere, pe o perioada de maximum 90 de zile, dupa care, in situatia neachitarii sumelor restante, studentul(a) va fi exmatriculat(a).
  Calea spre succes la feminin

  Centrul de Negociere si Mediere din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaza in data de 27 martie 2017, incepand cu ora 11:30, in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane, evenimentul "Calea spre succes la feminin".

  Evenimentul isi propune sa ofere modele feminine de succes tinerilor, care ii pot impulsiona sa-si contureze propriul drum spre implinirea profesionala si personala, imbinand armonios calitatile care converg catre reusita: pregatire profesionala temeinica, spirit de initiativa, inteligenta, carisma, diplomatie etc. In plan secundar, evenimentul urmareste sa initieze o discutie privind accesul tinerilor la educatie si formare, iar ulterior pe piata muncii.

  Invitatele speciale ale evenimentului sunt:
  • Nicoleta Chirica - Fondator Iutta
  • Andreea Dragan - Marketing Activation Manager Coca-Cola
  • Daniela Mincu - Fondator Cremeria
  Activitatea este gratuita si deschisa oricarui student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de provenienta.


  Apasati pentru varianta marita

  Educatia financiara vine la tine!

  Bursa de Valori Bucuresti, cu sprijinul Centrului de Piete Financiare Interne si Internationale din cadrul Universitatii Romano-Americane, organizeaza pe 22 martie 2017, de la ora 11:00, in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane, un nou seminar din seria Fluent in finante!.


  Apasati pentru varianta marita

  Conferinta "The World after Brexit and Trump"

  Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale din cadrul Universitatii Romano-Americane are placerea sa va invite, in data de 22 martie 2017, sa participati la evenimentul "The World after Brexit and Trump".

  Evenimentul, organizat de Austrian Economics Center - Austria (AEC), va gazdui interventii din partea unor renumiti ganditori si comunicatori libertarieni.

  Evenimentul va avea loc incepand cu ora 14:00, in Sala Senatului, sub egida Free Market Road Show 2017.
  Programul evenimentului este disponibil aici.

  Pentru mai multe detalii:
  http://freemarket-rs.com/event/fmrs-bucharest/


  Apasati pentru varianta marita

  Laborator Academic - Global Money Week 2017

  Facultatile de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale si Studii Economice Europene din cadrul Universitatii Romano-Americane au placerea sa va invite, in data de 29 martie 2017, sa participati la un "LABORATOR ACADEMIC", organizat in parteneriat cu AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA, sub auspiciile GLOBAL MONEY WEEK 2017.

  Evenimentul va avea loc la ora 11:00, in Sala Senatului, sub egida si cu participarea reprezentantilor AUTORITATII DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA.


  Apasati pentru varianta marita

  Concurs de Prezentari in Limba Japoneza - rezultate remarcabile ale cursantilor CSRJ

  Sambata, 11 martie 2017, a avut loc Concursul de Prezentari in Limba Japoneza co-organizat de Asociatia Profesorilor de Limba Japoneza din Romania si Ambasada Japoniei in Romania, gazduit de Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir din Bucuresti.
  La concurs au participat 21 de concurenti din toata tara, atat de la institutii unde se preda limba japoneza cat si persoane care studiaza individual. Ii felicitam pe toti participantii pentru prestatia lor.

  Castigatorii la categoriile A (nivel incepator spre intermediar) si B (nivel intermediar) au fost:

  Categoria A
  Locul I: PARIZA Ioana, Asociatia Sakuranbo din Constanta
  Locul II: ROTARI Iurie Christian, Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti
  Locul III: SOREA Stefania, Centrul Musashino din Brasov

  Categoria B
  Locul I (Marele Premiu): BARANYI Alexandra-Gabriela, studenta in anul II la Facultatea de Economia Turismului Intern si International a Universitatii Romano-Americane si cursanta a Centrului de Studii Romano-Japoneze Angela Hondru din Bucuresti
  Locul II: MERLAN Laura, Universitatea din Bucuresti
  Locul III: ZAVULAN Doina, studenta an anul I la Facultatea de Informatica Manageriala a Universitatii Romano-Americane si cursanta a Centrului de Studii Romano-Japoneze Angela Hondru din Bucuresti.

  Din partea Universitatii Romano-Americane a participat si Dumitru Oana, studenta an anul I la Facultatea de Relatii Comerciale Financiar-Bancare Interne si Internationale si cursanta a Centrului de Studii Romano-Japoneze Angela Hondru.


  Deschidere cursuri extracurriculare de limbi straine

  Departamentul de Limbi Straine din cadrul Universitatii Romano-Americane anunta deschiderea oficiala a cursurilor extracurriculare:

  - limba engleza (nivel mediu) - joi, 23 martie 2017, ora 16.30, sala 114
  - limba germana (nivel mediu) - joi, 23 martie 2017, ora 16.30, sala 326
  Cursuri de aprofundare - Facultatea de Drept

  Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane anunta organizarea de cursuri extracurriculare de aprofundare, in materiile dreptului civil si respectiv penal.

  Pentru mai multe detalii (date, ore, tematica) va rugam sa vizualizati afisele de mai jos.


  Apasati pentru varianta marita  Apasati pentru varianta marita

  Conferinta "Alimentatie si Afectiuni Derivate"

  Universitatea Romano-Americana va invita marti, 4 aprilie 2017, de la ora 15:00, in Sala Senatului, la conferinta intitulata "Alimentatie si Afectiuni Derivate.
  Conferinta este sustinuta de domnul doctor Gheorghe CERIN, Director stiintific la Spitalul Monza Bucuresti, Sef Sectie Cardiologie la clinica San Gaudenzio, Novara, Milano (Italia).


  Apasati pentru varianta marita

  RAU JOB FAIR - 2017

  In scopul corelarii permanente a ofertei educationale cu cerintele pietei muncii, precum si a crearii unui mediu de interactiune concret, Universitatea Romano-Americana organizeaza targul de joburi si internshipuri RAU JOB FAIR, editia a IV-a.

  Targul va avea loc pe data de 4 aprilie 2017, intre orele 10:00 - 17:00, in incinta Universitatii Romano-Americane (Bd. Expozitiei, nr.1B, sector 1, Bucuresti).

  Evenimentul cuprinde activitati de recrutare si selectie la standurile companiilor expozante, ce vor fi amplasate in holul principal al universitatii (corp B).
  In paralel, sunt organizate o serie de ateliere de lucru tematice, menite sa ofere informatii utile pentru dezvoltarea profesionala, sustinute de catre reprezentantii mediului social, educational si de business.

  Evenimentul este deschis oricarei persoane (student, masterand sau absolvent), indiferent de universitatea de provenienta.
  Participarea este GRATUITA si se realizeaza in urma completarii formularului de inscriere online.

  Detaliile complete sunt disponibile pe site-ul dedicat:
  http://rjf.rau.ro


  Apasati pentru varianta marita

  Vodafone Graduate Engineering Trainee Program

  Esti un entuziast al tehnologiei? Ai cunostinte de baza despre servere, sisteme de stocare, telecomunicatii, cod, Linux sau Oracle? Atunci esti binevenit sa participi la evenimentul "GET Presentation" pentru a afla mai multe detalii despre programul de internship in cadrul Vodafone.

  Cand:
  29 martie 2017, orele 9:00 - 12:00, Amfiteatrul A1


  Apasa pentru varianta marita

  Noi cursuri IATA - Foundation & Consultant

  Centrul IATA RAU organizeaza un nou curs IATA Foundation in perioada 24.04 - 11.05.2017, la Universitatea Romano-Americana, respectiv un curs IATA Consultant in perioada 8.11 - 14.11.2017.

  Inscrierile sunt deschise pana pe 14 aprilie 2016 (pentru Foundation), respectiv 15 Septembrie (pentru Consultant), in limita locurilor disponibile, iar examenele vor avea loc in iunie 2017 (Foundation) si decembrie (Consultant).


  Apasati pentru varianta marita  Apasati pentru varianta marita

  Anunt - functionare cantina

  Universitatea Romano-Americana anunta pe aceasta cale ca, incepand cu luni, 3 aprilie 2017 cantina isi suspenda activitatea, in vederea implementarii unor modificari privind imbunatatirea serviciilor oferite.

  Vom reveni cat mai curand posibil cu anuntul privind data redeschiderii.  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-10 (24073 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor