Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
9 ianuarie 2017 - Reluarea activitatii didactice
publicat: 2017-01-07


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 76 vizitator(i).Aprilie 2016

Targul de joburi si internshipuri RAU JOB FAIR, editia a III-a

In scopul corelarii permanente a ofertei educationale cu cerintele pietei muncii, precum si a crearii unui mediu de interactiune concret, Universitatea Romano-Americana din Bucuresti organizeaza targul de joburi si internshipuri RAU JOB FAIR, ajuns la editia a III-a.

Targul va avea loc pe data de 11 aprilie 2016, intre orele 10:00 - 17:00, in incinta Universitatii Romano-Americane din bd. Expozitiei, nr.1B, sector 1, Bucuresti.
Evenimentul cuprinde activitati de recrutare si selectie la standurile companiilor expozante, ce vor fi amplasate in holul principal al Universitatii (parter corp B).

De asemenea, evenimentul presupune desfasurarea, in paralel, a unor workshopuri tematice menite sa ofere informatii utile pentru dezvoltarea profesionala, sustinute de catre reprezentantii ai mediului social, educational si de business - Pepsico, Microsoft Romania, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Gameloft, EY, Genpact, Business Women Forum Romania, etc.


Apasati pentru varianta marita

Curs Introductiv in Arta Fotografiei Digitale

Centrul de Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor al Universitatii Romano-Americane va invita sa participati la Curs Introductiv in Arta Fotografiei Digitale.
Activitatea este sustinuta de domnul lector dr. Gabriel Garais, cadru didactic si profesionist cu experienta in domeniul fotografic. Activitatea este complet gratuita pentru studenti, parteneri sociali in educatie si reprezentanti ai mediului de afaceri.

Aceasta prima activitate este organizata vineri, 8 aprilie 2016, intre orele 10:00 - 13:00 (in cazul in care este necesar pentru cursanti, activitatea se va prelungi). Activitatea include si demonstratii cu echipamente din dotarea centrului (aparat foto, blitzuri, stative, lumini de studiu, fundaluri etc.).
Pentru o cat mai buna organizare va rugam sa completati formularul de inscriere online:
Inscriere curs introductiv fotografie digitala


Apasati pentru varianta marita

Conferinta "A Time for Change in Europe"

Austrian Economics Center (AEC) impreuna cu Centrul de Economie Politica si Afaceri Murray Rothbard din cadrul Universitatii Romano-Americane, Institutul Republican si Institutul de Economie Mondial va invita la conferinta A Time for Change in Europe.

Conferinta va avea trei paneluri de discutii intitulate: "EU tax harmonization, BEPS, FATCA, and tax havens under siege", "Jobs, entrepreneurship, sharing economy and the European Demos" si "Common currency, macroprudential regulation, deflation fears and other stories of bust from the European core" ce vor avea loc in data 11 aprilie 2016, incepand cu ora 14:20 in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane.

Principalii invitati ai evenimentului sunt:
 • John Fund - Columnist, Wall street Journal
 • Olivier de Richoufftz - Business Families Foundation
 • Lawson Bader - Donor Trust
 • Barbara Kolm - Austrian Economics Center
 • Mihail Neamtu - Republican Institute, Bucharest
 • Gabriel Staicu - University of Economics, Bucharest
 • Octavian Jora - University of Economics, Bucharest
 • Ionela Baltatescu - Institute for World Economy, Bucharest
 • Florin Citu - independent economist and owner of Modulus
 • Costea Munteanu - University of Economics, Bucharest
 • Vlad Topan - University of Economics, Bucharest
 • Bogdan Glavan - Romanian-American University, Bucharest
 • Cristian Paun - University of Economics, Bucharest

Moderatorii celor trei paneluri de discutii vor fi:
 • Ionela Baltatescu - Institute for World Economy, Bucharest
 • Alexandru Butiseaca - Romanian-American University, Bucharest
 • Radu Simandan - Republican Institute, Bucharest


 • Agenda evenimentului


 • Nu se percepe taxa de participare.
  Cei interesati se pot inscrie, pana pe data de 9 aprilie, la adresa de posta electronica:
  butiseaca.alexandru@profesor.rau.ro


  Apasati pentru varianta marita

  IntelliTech cu si despre SRI

  Universitatea Romano-Americana organizeaza joi, 14.04.2016, ora 13:30, in sala 117 evenimentul "IntelliTech cu si despre SRI".

  La eveniment sunt invitati sa participe studentii Facultatii de Informatica Manageriala si nu numai, specialistii SRI prezenti oferind detalii despre domeniul de activitate si oportunitati in cariera.


  Apasati pentru varianta marita

  Seminar Regional Air Support

  In data de 6 aprilie 2016, Universitatea Romano-Americana a gazduit seminarul organizat de compania Regional Air Suport, reprezentant China Airlines pentru Romania si Moldova, avand ca subiect promovarea serviciilor companiei aeriene pe piata locala.

  Evenimentul, organizat sub egida Centrului IATA-ATC RAU si a Laboratorului de Cercetare pentru Studenti New Trends and Smart Technologies in Business Administration, s-a desfasurat intre orele 10:30 si 12:30, in Sala Senatului. Printre invitatii la eveniment s-au numarat reprezentantii China Airlines, agentii de turism, reprezentantii Regional Air Suport, profesori si studenti de la Universitatea Romano-Americana.
  Masa rotunda "Calea spre succes la feminin"

  Esti in cautarea propriului drum spre succes?

  Vino pe 20 aprilie, de la ora 12:00, in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane, sa te lasi inspirat de invitatele evenimentului "Calea spre succes la feminin".

  Invitatele principale ale evenimentului sunt:
  • Ruxandra Brutaru, General Manager Aviation East
  • Mirela Bucovinean, Fondator Molecule F
  • Andreea Popescu, Director de Strategie, Media Concept Store  Apasati pentru varianta marita

  Alege sa FII ALTFEL in saptamana "Scoala Altfel"!

  Traim intr-o lume in care concurenta este din ce in ce mai grea iar diferenta o poate face chiar si cel mai mic detaliu.
  In acest sens, Universitatea Romano-Americana va propune sa participati la o serie extinsa de ateliere de lucru pe teme de educatie, orientare in cariera, dezvoltare personala, dar si la activitati culturale si sportive.

 • Programul si temele ateliereler de lucru


 • Va rugam sa confirmati inscrierea online:
  http://bit.ly/23ysBfy
  Concurs de Procese Simulate de Drept Comercial

  Dragi studenti, saptamana aceasta colegii vostri vor participa la traditionalul Concurs de Procese Simulate de Drept Comercial, organizat de Facultatea de Drept sub coordonarea doamnei conf.univ.dr. Luminita Tuleasca.

  Va invitam sa ii sustineti pe competitori sambata, 23 aprilie 2016, la faza interna, incepand cu ora 9:00 a.m. la Curtea de Apel Bucuresti.
  Faza inter-universitara se va desfasura tot la Curtea de Apel Bucuresti, in data de 14 mai 2016.
  Va asteptam!


  Apasati pentru varianta marita

  Conferinta Regionala "Intellectual Property (IP) in the Digital Economy for Small and Medium-sized Enterprises (SMEs)"

  Peste 100 de specialisti din tara si strainatate au participat la conferinta regionala Proprietatea intelectuala in economia digitala pentru IMM-uri, organizata de WOPI in colaborare cu Universitatea Romano-Americana, ORDA si OSIM.

  Conferinta a avut loc in perioada 18-19 aprilie 2016, la Hotel Marriott. Lectori de anvergura internationala au abordat subiecte de interes practic si teoretic in domeniul proprietatii intelectuale precum: publicitatea in domeniul digital; dreptul la imagine si utilizarea operelor prin retele de socializare; modalitatile de utilizare a operelor in economia digitala; plagiatul si plagiomania in era digitala; asigurarea competitivitatii intreprinderii in economia digitala; contrafacerea in domeniul jocurilor de noroc; presa in economia digitala etc.
  Informatii privind programul si lucrarile conferintei se pot regasi pe site-ul: www.proprietateintelectuala-conferinte.ro.

  Domeniul proprietatii intelectuale, ingloband proprietatea industriala pe de o parte, drepturile de autor si drepturile conexe pe de alta parte, constituie un important factor pentru progresul economic, social si cultural. In special in domeniul drepturilor de autor, tranzitia de la modurile clasice de utilizare a operelor spre cele "on-line" a avut efecte majore: dupa cinci veacuri, print-ul a devenit desuet; in muzica, un album in format fizic este doar o chestiune de prestanta; fotografiile sunt digitale si imbunatatite cu ajutorul soft-urilor de editare, putānd fi "cumparate" de pe site-uri specializate; industriile presei, a publicitatii, a jocurilor de noroc sau a editurilor au trebuit sa se adapteze urgent noii realitati, denumita generic "mediul digital", a fost concluzia la care au ajuns dupa cele doua zile de dezbateri cei peste 100 de participanti prezenti la lucrarile conferintei.

  Parteneri: Ros si Asociatii, PERGAM, ASDPI, Academia de Politie si CREDIDAM.


  Apasati pentru varianta marita

  Academia EAIE in Romania

  In perioada 18 - 22 aprilie 2016, Universitatea Romano-Americana a avut onoarea de a gazdui Academia EAIE, program de formare de excelenta in domeniul internationalizarii educatiei.

  EAIE (European Association for International Education) este cea mai reprezentativa asociatie de universitati din Europa si printre primele 3 la nivel global! Cele mai importante activitati organizate de EAIE sunt: conferinta anuala (peste 5000 de participanti - in 2016 urmand a avea loc la Liverpool, Autumn Academy (program de formare organizat de obicei in luna noiembrie) si Spring Academy, training organizat de obicei in Aprilie. Este pentru prima data cand un astfel de eveniment a fost gazduit de o universitate din Romania.

  Timp de o saptamana, in cadrul Universitatii Romano-Americane s-au desfasurat 11 cursuri sustinute de 22 de traineri, printre temele abordate regasindu-se: strategiile de internationalizare, programe de studii cu dubla diploma, organizarea scolilor de vara, recrutarea si integrarea studentilor internationali, detectarea fraudei in procesul de admitere. La aceste activitati au participat peste 120 de specialisti din 24 de tari.


  Apasati pentru varianta marita

  Ateliere de lucru pentru prim ajutor si reactie in caz de dezastre

  Universitatea Romano-Americana va invita - la initiativa domnului Tiberiu Pintilie, absolvent si masterand al institutiei noastre, alaturi de specialisti ai Departamentul pentru Situatii de Urgenta (DSU) din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, la o serie de ateliere de lucru pentru acordarea primului ajutor si reactie in cazul unor dezastre.

  Cand? 9, 10, 12, 16 si 18 mai 2016, intre 16:00 si 19:30, la Universitatea Romano-Americana?

  Ce vom invata? Detalii complete aici: http://bit.ly/1rBTQbK

  Participarea este gratuita si presupune prezenta in toate cele 5 zile. Inscrierile se fac online pana duminica, 8 mai 2016, ora 12:00, aici:
  http://goo.gl/forms/TLJpsS11O9  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-10 (22928 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor