Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Sesiune Comunicari Stiintifice Studentesti - Decembrie 2018
publicat: 2018-12-11

Cursuri extracurriculare cu profesori internationali
publicat: 2018-10-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 47 vizitator(i).Aprilie 2018

Calea spre succes la feminin, ed.VII

Universitatea Romano-Americana are placerea sa va invite joi, 12.04, ora 11.30, Sala Senatului, la cea de-a VII-a editie a evenimentului Calea spre succes la feminin.

Evenimentul isi propune sa ofere modele feminine de succes tinerilor, care ii pot impulsiona sa-si contureze propriul drum spre implinirea profesionala si personala.


Apasati pentru a mariParticiparea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
Limba de lucru: Romana.


Creativity Workshop

Facultatea de Management-Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane are placerea sa va invite la atelierul de lucru Creativity Workshop.

Acest atelier de lucru va reprezenta un prim pas pentru studentii cu varste cuprins intre 18 si 23 de ani care doresc sa participe la competitia de creativitate nationala si se califica pentru Cannes Lions, cel mai prestigios festival de gandire creativa in comunicarea de marketing la nivel global.
Atelierul este organizat in parteneriat cu Roger Hatchuel Academy si este creativ moderat de Teodora Migdalovici, Cannes Lions Creativity Ambassador in Romania.

Evenimentul va avea loc joi, 12 aprilie 2018, incepand cu ora 15:00, la Sala Senatului, corp C, etaj 1, in campusul Universitatii Romano-Americane.


Apasati pentru a mariParticiparea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
Limba de lucru: Romana.


Scoala de Vara la SeoulTech University (Coreea de Sud) - 2018

Perioada de desfasurare: 16 - 27 iulie 2018, (Check-in: 14 iulie 2018 / Check-out: 28 iulie 2018, nu este permisa plecarea inainte de termen)
Locatie: Seoul National University of Science & Technology, Seul, Coreea de Sud
Limba de desfasurare a Scolii de Vara: Engleza
Puncte credit acordate: 2 puncte credit la finalizarea programului Programul complet al Scolii de Vara poate fi regasit aici: STISS SCHEDULE

Costuri:
Studentii Universitatii Romano-Americane au oportunitatea de a beneficia de burse oferite de Universitatea SeoulTech.
Bursa acopera: taxa de inscriere, cazare, mese, cursuri, excursii si pick-up service de la aeroport.
Studentii trebuie sa acopere costurile pentru: biletele de avion (Romania - Coreea de Sud - Romania), asigurare de calatorie si cheltuieli personale.

Documente necesare pentru inscriere Ón concurs:
 • Formular de inscriere
 • Scrisoare de motivatie
 • Macheta CV


 • Criterii de evaluare:
 • Performante scolare
 • Capacitate de comunicare in limba engleza
 • Participarea la activitati extracurriculare
 • Seriozitate, credibilitate si motivatie
 • Spirit de echipa
 • Disponibilitatea de a invata mai multe despre cultura coreeana


 • Criterii de eligibilitate:
  Studentii la programe de licenta inscrisi la cursuri de zi (anul I, II, III*) si masteranzii (anul I) care au:
 • Media generala peste 7,50
 • Toate examenele promovate
 • (* doar pentru studentii de la Drept)

  Data limita pentru inscrierea candidatilor: 13 aprilie 2018.
  Anuntarea rezultatelor: 16 aprilie 2018.

  Contact:
  csrk@rau.ro
  +4-0372.120.185
  Departamentul de Studii Asiatice - Universitatea Romano-Americana, corp B, etaj 3, sala 322
  "La Multi Ani! URA"

  Astazi, 17 aprilie 2018, se implinesc 27 de ani de la infiintarea URA de catre domnul prof.univ.dr. Ion Smedescu!

  Cu aceasta ocazie uram "LA MULTI ANI!" intregii comunitati academice: cadre didactice, studenti, masteranzi, absolventi si personal administrativ, deopotriva.


  Apasati pentru a mari

  Digital Transformation Forum, Governance x Watchdogs

  ACTUALIZARE - Comunicat de presa


  In numele Digital Communication Network (DCN), World Learning si al Universitatii Romano-Americane (URA) ne face o deosebita placere sa va adresam invitatia de a participa la Digital Transformation Forum, Governance x Watchdogs (Bucuresti, 3-4 mai 2018).
  Forumul se va desfasura la Universitatea Romano-Americana (bd. Expozitiei nr.1B, sector 1, Bucuresti - Aula Magna).

  Digital Transformation Forum se concentreaza pe modurile in care tehnologiile digitale moderne contribuie la o mai buna guvernanta precum si la imbunatatirea activitatii media si a societatii civile, asigurandu-se ca politicile publice si implementarea lor servesc populatiei. Reprezentanti ai guvernului, jurnalisti, experti ai societatii civile si profesionistii din domeniul comunicarii vor interactiona cu omologii lor din peste 30 de tari pe parcursul a doua sesiuni, axandu-se pe tematicile unor guvernari mai eficiente si oneste, pe mijloace media active si pe activismul civic.

  Invitatii din SUA provin de la organizatii prestigioase ca CNN, Mother Jones, Poynter Institute, Politifact sau PeaceTech Exchanges. Expertii regionali includ nume precum DigitalFreedomLab din Belarus, Estonian Information System Authority din Estonia, Italian Institute for Social Assistance din Italia, Kloop social media din Kyrgyzstan, TechSoup din Polania, Serbian Justice Department din Serbia, Transparency International din Slovacia, Mykolayiv Center for Investigative Reporting din Ucraina, South and Eastern European Dialogue on Internet Governance si multe altele.

  Participantii vor explora teme precum strategii de informare digitala, instrumente de transparenta si responsabilitate guvernamentala, instrumente de cautare a adevarului, programe de guvernare electronica, date deschise, planuri strategice pentru social-media, e-guvernare, practici anticoruptie sau jurnalism mobil si participativ, printre altele.

  Evenimentul se va desfasura in limba engleza dar este permanent disponibila si traducere simultana in limba romana (ridicati doar o pereche de casti fara fir de la intrare).
  Pe parcursul celor doua zile, participantii sunt incurajati sa relationeze in timpul pauzelor de cafea si pranzurilor oferite de catre organizatori.

  Cadrele didactice, studentii/elevii, jurnalistii si functionarii publici au intrare gratuita.

  Pentru mai multe informatii despre forum, va rugam vizitati pagina web dedicata:

  dtf2018.rau.ro


  Apasati pentru a mari

  RJF-2018

  In scopul corelarii permanente a ofertei educationale cu cerintele pietei muncii, precum si a crearii unui mediu de interactiune concret, Universitatea Romano-Americana din Bucuresti organizeaza targul de joburi si internshipuri RAU JOB FAIR, editia a V-a.

  Targul va avea loc pe data de 25 aprilie 2018, intre orele 10:00 - 17:00, in incinta Universitatii Romano-Americane (Bd. Expozitiei, nr.1B, sector 1, Bucuresti).
  Evenimentul cuprinde activitati de recrutare si selectie la standurile companiilor expozante, ce vor fi amplasate in holul principal al universitatii (corp B).

  Companii expozante: JW MARRIOTT Bucharest Grand Hotel, RAMADA Bucharest Majestic, EA Games, Radisson BLU Hotel Bucharest, GENPACT, Athenee Palace Hilton Bucharest, Sheraton, INTERCONTINENTAL Bucharest, Hotel Caro, Adecco, Ramada Parc, Telus International, Telekom, DB Schenker, Romanian Airport Services, BRD Groupe Societe Generale, Gameloft, Travelport, Pepsico, ING Bank, ICredit, Credit Europe Bank, Turkish Airlines, RTT, Raiffeisen BANK, G2 Travel, Harrison, Valoris, Open Knowledge, Baneasa Developments, COMPLETE TRAINING si altele.

  De asemenea, evenimentul presupune desfasurarea, in paralel, a unor ateliere de lucru tematice menite sa ofere informatii utile pentru dezvoltarea profesionala, sustinute de catre reprezentantii mediului social, educational si de afaceri.
  Evenimentul este deschis oricarei persoane (student, masterand sau absolvent), indiferent de universitatea de provenienta.

  Participarea este GRATUITA si se realizeaza in urma completarii formularului de inscriere online.

  Detalii complete pe site-ul dedicat: http://rjf.rau.ro


  Apasati pentru a mari

  Amfiteatrul 1 - Woodrow Wilson

  Universitatea Romano-Americana are placerea de a va invita in data de 24 aprilie 2018, in Aula Magna, de la ora 15:00, cu prilejul evenimentului "Cele 14 puncte ale presedintelui Woodrow Wilson si importanta lor pentru Romania".

  Evenimentul se circumscrie activitatilor prilejuite de centenarul Marii Uniri de la 1918 si are ca invitati de onoare reprezentanti ai Ambasadei SUA la Bucuresti, Casei Regale a Romaniei si Administratiei Prezidentiale a Romaniei.

  Cu acest prilej, incepand din 24 aprilie 2018, "Amfiteatrul 1" al Universitatii Romano-Americane va purta denumirea de "Amfiteatrul Woodrow Wilson".
  Tot in sfera acestui eveniment, va avea loc vernisajul expozitiei "Centenarul unui parteneriat: prima misiune americana in Romania si contributia Crucii Rosii Americane in Primul Razboi Mondial" (Hol Central, corp B).
  Concurs de Procese Simulate pe Drept Comercial - 2018

  In data de 3 mai 2018, la Judecatoria Sector 2 - Bucuresti, se va desfasura etapa interna a Concursului de procese simulate pe Drept comercial - 2018 - MCC Commercial Law - 2018.
  Cei mai buni studenti ai Facultatii de Drept, Universitatea Romano-Americana, vor participa la etapa inter-universitara a competitiei din 19 mai 2018 - Curtea de Apel Bucuresti.

  Simulam procese reale in salile de judecata ale instantelor judecatoresti! Studentii vor fi in postura de avocati si judecatori. Munca, invatatura, distractie si amintiri de neuitat! :)

  Multumim tuturor colaboratorilor implicati in acest proiect: av. Purice Alina Elena, av. George Bogdan Ionita, Andreea Filipciuc, Erica Poenaru, Silvia Tabusca si Andra Iftimie.
  Multumiri speciale partenerilor nostri: WOLTERS KLUWER ROMANIA, JURIDICE.ro si TULEASCA LAWYERS.
  Coordonator proiect - Av.Conf.univ.dr. Luminita Tuleasca


  Apasati pentru a mari
  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-10 (24927 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor