Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Spectacol de Craciun - 2017
publicat: 2017-11-24

Cursuri IATA
publicat: 2017-11-17

Curs "Agent de turism - ghid"
publicat: 2017-11-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 40 vizitator(i).Mai 2017

Atelierul "How to plan your career/business in an authentic way"

Va invitam sa participati joi, 4.05.2017, ora 16.30, sala 223, la atelierul de lucru "How to plan your career/business in an authentic way".
Atelierul va fi sustinut de catre doamna Adela Jansen, Country HR Coordinator BRD.

Activitatea este dedicata studentilor si masteranzilor, dar si cadrelor didactice sau altor categorii profesionale.

Limba de lucru: engleza.
Cursul intensiv "Fundamentarea Cauzala Decizionala"

Cursul "Fundamentare Decizionala Cauzala" are ca obiectiv explicarea unei noi metodologii de abordare a fundamentarii deciziilor manageriale si investitionale bazate pe cauzalitate.

Comparativ cu metodele de fundamentare si implementare a deciziilor bazate pe statistica sau probabilitati, metoda de fundamentare decizionala cauzala elimina analiza bazata pe serii de date istorice, facand posibila luarea de decizii pe cazuri sau situatii care nu au precedent.
Focusul principal al cursului este orientat pe partea de investitie financiara atat din punctul de vedere managerial/corporatist cat si prin prisma abordarii investitiilor bursiere din perspectiva cauzala, exemple si tehnici cantitative fiind explicate in detaliu participantilor la curs.

Participantii la acest curs vor primi un certificat de participare sau absolvire, in cazul in care cursul se va termina cu un test promovat.

Limba de lucru: romana


Apasati pentru varianta marita

Atelierul Digital Google - Studiu de Caz

Google Romania si Fundatia LEADERS revin cu "Atelierul Digital" la Universitatea Romano-Americana!

Initiativa celor de la Google Romania isi reia campania in 2017 cu doua formate noi de curs, la care pot participa atat tinerii care au trecut anul trecut prin experienta Atelierului Digital, cat si cei neinitiati care isi doresc sa afle mai multe despre mediul online.
Specialistii Google vor sustine un curs bazat pe un studiu de caz real prin care participantii cu varste cuprinse intre 15 si 35 de ani pot afla mai multe despre oportunitatile din mediul digital si strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar si notiuni aprofundate despre:
  • prezenta online;
  • social media;
  • AdWords;
  • Web analytics.
Cursul va avea loc luni, 08.05.2017, la Universitatea Romano-Americana, sala 017, in intervalul orar 15:00 - 18:00.
O singura participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital - curs introductiv, studiu de caz si tehnic - este suficienta pentru a va incepe drumul catre certificarea Google. Pentru o viziune unitara si cunostinte avansate despre mediul online, recomandam participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul intregului an.

La eveniment va fi prezent Cristian Ignat, Chief Canopyst @Canopy.

Programul este organizat de Fundatia Leaders, cu sustinerea Google Romania si in colaborare cu Universitatea Romano-Americana.

Mai multe detalii si INSCRIERI:
www.atelieruldigital.com

Limba de lucru: romana


Apasati pentru a mari

Scoala de Vara la Kyungnam University (Coreea de Sud) - 2017 Global Hanma Program

Perioada de desfasurare: 24 iulie - 11 august 2017

Locatie: Kyungnam University, Coreea de Sud

Programul complet al Scolii de Vara poate fi regasit aici.

Costuri:
Doi dintre studentii Universitatii Romano-Americane au oportunitatea de a beneficia de burse oferite de Universitatea Kyungnam.
Bursa acopera: taxa de inscriere, cazare, mese, materiale didactice, cursuri si excursii culturale.
Studentii trebuie sa acopere costurile pentru: biletele de avion (Romania - Coreea de Sud - Romania), asigurare de calatorie si cheltuieli personale.

Documente necesare pentru inscriere in concurs:


Limba de desfasurare a programului: engleza

Criterii de evaluare:
- Performante scolare
- Capacitate de comunicare in limba engleza
- Participarea la activitati extracurriculare
- Seriozitate, credibilitate si motivatie
- Spirit de echipa
- Disponibilitatea de a invata mai multe despre cultura coreeana

Criterii de eligibilitate:
Studentii la programe de licenta inscrisi la cursuri de zi (anul I, II, III*) si masteranzii (anul I) care au:
- media generala peste 7,50
- toate examenele promovate

(* doar pentru studentii de la Facultatea de Drept)

Inscrierea candidatilor: 4 - 19 mai 2017

Anuntarea rezultatelor: 22 mai 2017


Apasati pentru varianta marita


Contact:
csrk@rau.ro
erasmus@student.rau.ro
+4-0372.120.185
Birou Departamentul de Studii Asiatice - Corp B, etaj 3, sala 322
Intalnire cu Stacey Forge, CEO al Forge

Universitatea Romano-Americana, in parteneriat cu Junior Achievement Romania, invita tinerii antreprenori si studentii sa o cunoasca pe Stacey Ferreira.
Stacey Ferreira este CEO al Forge, si co-autor al best-seller-ului "2 Billion Under 20: How Millennials are Breaking Down Age Barriers and Changing the World".

Stacy Ferreira a devenit membru al Thiel in 2015 si a reprezentat subiectul a numeroase buletine de stiri, incluzand copertele Seventeen Magazine, The Huffington Post, Women 2.0, Business Insider, TechCrunch si Forbes.
A fost inclusa in topul "50 Startup Founders You Need To Follow on Twitter" de catre Forbes, si de catre Business Insider in clasamentul "Successful College Dropouts".

Daca v-am retinut atentia, va invitam sa participati la acest eveniment joi, 9.05.2017, intre orele 10.00-11.30, in Sala Senatului a Universitatii Romano-Americane, Bulevardul Expozitiei, 1 B.

Participarea in cadrul evenimentului se realizeaza pe baza inscrierii prealabile, la adresa de posta electronica:
georgiana.surdu@rau.ro,
in limita locurilor disponibile.
Conferinta "Intro to Analytics"

Cum ar fi sa ai o cariera in analiza datelor? Vino sa intalnesti analistii care au generat milioane pentru companiile din Fortune 500!

LOCATIE: Universitatea Romano-Americana (ground floor, lecture room 017)
DATA: 11 mai 2017
ORA: 10:00

Vorbitori:
  • Daniel Herdean - CEO & Co-Founder Cognetik, expert de varf in sfera analizei digitale pentru companii din Fortune 500
  • Jenn Kunz, autor al www.digitaldatatactics.com si una dintre cele mai respectate femei din industria analitica digitala
  • Radu Lucaciu, VP al Engineering Cognetik
  • Daniela Manate, Principal Data Viz Analyst Cognetik
Agenda:
1. Career in Analytics: Jobs in High-Demand, Lucrative and Vital to any Business: Why, Benefits, what is the industry looking for - Daniel Herdean, CEO & Co-Founder Cognetik

2. Hard Money Analytics: Using Data to Generate Millions of Euros (Marketing case studies from eBay, McDonalds, Target, Sears) - Daniel Herdean, CEO & Co-Founder Cognetik

3. Analytics Engineer: What Itís All About and Why It's The Hottest Engineering Job - Jenn Kunz, Principal Analytics Engineer and author of www.digitaldatatactics.com

4. Next Generation Analytics Products: Data Connectors, Automated Analysis and Natural Language Generated Insights - Radu Lucaciu, VP of Engineering

5. Data Storytelling: Effectively Conveying Insights Through Data Visualization - Daniela Manate, Principle Data Viz Analyst

6. Q&A

Registration: click here!


Apasati pentru a mari

Seminarul Sub-regional "Teaching Intellectual Property to the Youth"

In perioada 9-10 mai 2017, Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale (OMPI), in colaborare cu Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor (ORDA), Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), Ministerul Educatiei Nationale (MEN), Universitatea Romano-Americana si Asociatia Stiintifica de Dreptul Proprietatii Intelectuale (ASDPI) organizeaza la Bucuresti seminarul Sub-regional "Teaching Intellectual Property to the Youth" (Predarea Proprietatii Intelectuale pentru Tineret).

La reuniune, organizata la sediul Universitatii Romano-Americane, vor participa peste 100 de experti internationali, reprezentanti ai OMPI, reprezentanti ai Oficiilor de Proprietate Intelectuala din Lituania, Bulgaria, Albania si Republica Moldova, reprezentanti ai institutiilor guvernamentale si ai societatii civile care desfasoara activitati in domeniu, precum si ai mediului academic si profesori de liceu din Bucuresti si din tara.
Scoala Internationala de Vara 2017

In perioada 15-26 mai 2017, la Universitatea Romano-Americana, se desfasoara cursurile Scolii internationale de vara, organizata in colaborare cu University of Alabama in Huntsville.

Scoala de vara reuneste studenti si masteranzi din SUA si Romania, care vor beneficia de un bogat program de studii si de activitati culturale si turistice.
Cursurile si prelegerile sustinute de profesori de la cele doua universitati si de personalitati ale vietii economice din Romania abordeaza subiecte din cadrul temei Dezvoltarea afacerilor in contextul integrarii europene si al globalizarii: economie mondiala, drept international, comportament organizational, etica si leadership, negociere si afaceri internationale, politici monetare si de credit europene, marketing s.a.

Informatii si inscrieri:
UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA
Biroul Relatii Internationale (cam.305)
Telefon: +4-021-202.95.09 | +4-0372.120.121
e-mail: relatii_internationale@rau.ro
Atelier de lucru "Active listening and how to interact using coaching skills"

Seria atelierelor organizate in parteneriat cu BRD-Groupe Societe Generale continua.

Va invitam sa participati miercuri, 10 mai, ora 16.30, sala 223, la atelierul de lucru "Active listening and how to interact using coaching skills".
Atelierul va fi sustinut de doamna Andra Cruceanu, coach cu experienta in domeniul vanzarilor corporative, lucrand pentru companii precum Asebuss, Oracle, World Trade Center, Regina Maria, Astrazeneca, Credit Europe, Pfizer, Bank of Cyprus, Continental.

Activitatea este dedicata studentilor si masteranzilor, dar si cadrelor didactice sau altor categorii profesionale.
Limba de lucru: engleza.
Conferinta Internationala "Crossing Boundaries in Culture and Communication"

Departamentul de Limbi Straine in colaborare cu Departamentul de Studii Asiatice din cadrul universitatii noastre are onoarea de a va invita la sesiunea de deschidere a celei de-a sasea editii a conferintei internationale "Crossing Boundaries in Culture and Communication".

Ceremonia dedicata deschiderii va avea loc in Sala Senatului, in data de 19 mai 2017, intre orele 10.00 - 12.00.
Va multumim anticipat pentru participare si va asteptam!
Apasati pentru a mari

Concurs de inovare in domeniul securitatii nationale: PatriotFest

Pentru prima data in Romania, institutii din domeniul securitatii nationale lanseaza un concurs national de inovare: PatriotFest.

Vino sa afli cum iti poti aduce aportul la inovarea securitatii nationale!
Te asteptam alaturi de noi in campusul Universitatii Romano-Americane.

Cand? Marti, 16 mai 2017, de la ora 11:30, in Amfiteatrul 1.

Concursul national PatriotFest este organizat de MApN, MAI, SRI, STS, SPP.


Apasati pentru varianta marita
© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2006-04-10 (26762 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor