Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Sesiune Comunicari Stiintifice Studentesti - Decembrie 2018
publicat: 2018-12-11

Cursuri extracurriculare cu profesori internationali
publicat: 2018-10-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 68 vizitator(i).Mai 2018

Scoala Internationala de Vara 2018

In perioada 14-25 mai 2018, la Universitatea Romano-Americana, se desfasoara cursurile Scolii Internationale de Vara, editia cu numarul 12, organizata in colaborare cu University of Alabama in Huntsville.

Scoala de vara reuneste studenti si masteranzi din SUA si Romania, care vor beneficia de un bogat program de studii si de activitati culturale si turistice.
Cursurile si prelegerile sustinute de profesori de la cele doua universitati si de personalitati din mediul de afaceri si diplomatic abordeaza subiecte din cadrul temei "Dezvoltarea afacerilor in contextul integrarii europene si al globalizarii": economie mondiala, comportament organizational, piete de capital, negociere si afaceri internationale, management financiar international s.a.

Informatii si inscrieri:
UNIVERSITATEA ROMANO-AMERICANA
Biroul Relatii Internationale (cam.305)
Telefon: +4-0372.120.121
e-mail: relatii_internationale@rau.ro


Apasati pentru a mari

Conferinta Internationala "Crossing Boundaries in Culture and Communication"

Departamentul de Limbi Straine din cadrul Universitatii Romano-Americane are onoarea de a va invita la sesiunea de deschidere a celei de-a saptea editii a conferintei internationale Crossing Boundaries in Culture and Communication.

Ceremonia dedicata deschiderii va avea loc in Sala Senatului, intre orele 9.30-11.00.

Va multumim anticipat pentru participare si va asteptam!

 • Programul Conferintei • Apasati pentru a mari

  Intalnire cu eJobs!

  Cauti un loc de munca?
  Vino la intalnirea cu eJobs, miercuri, pe 9 mai 2018, in Sala Senatului, de la 13.30


  Apasati pentru a mari

  Accelerate Your Career - Sistemul de Burse Accelerate ACCA

  Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Interna?ionale din cadrul Universitatii Romano-Americane are placerea sa va invite, in data de 14 mai 2018, sa participati la evenimentul ACCELERATE YOUR CARRIER, unde va fi prezentat Sistemul de Burse Accelerate, prin intermediul caruia studentii pot beneficia de anumite facilitati in demersul lor de obtinere a certificarii ACCA.

  Evenimentul va avea loc la ora 17:30, in sala 112, sub egida si cu participarea unor reprezentanti ai ACCA Romania.  Participarea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
  Limba de lucru: Romana.


  Programul "JMU Cross-Cultural Summer Program: Leadership and Global Engagement"

  Pe baza bunelor relatii de colaborare intre Universitatea Romano-Americana (URA) si James Madison University (JMU) din Virginia, SUA, va oferim oportunitate de a participa la programul de scoala de vara JMU Cross-Cultural Summer Program: Leadership and Global Engagement (1-28 Iulie 2018, Virginia SUA).

  Taxa de participare mentionata in anunt acopera cheltuielile de cazare, masa si program turistic-cultural.
  Studentii URA beneficiaza de burse.
  Pentru inscriere va rugam sa depuneti urmatorele documente la Biroul pentru Programe Americane, camera 305:
  1. Formular de inscriere
  2. CV - de preferat in format Europass
  3. Documente care dovedesc nivelul de competente lingvistice, de preferat certificari internationale Cambridge, Toefl, IELTS sau echivalent
  4. Alte documente relevante
  Termen de inscriere: 15 Mai 2018.

 • AFIS PROGRAM

 • Google Digital Marketing - Boot Camp

  Google lanseaza vara aceasta Digital Bootcamp, un program intensiv de training in marketing online adresat studentilor din Bucuresti. La finalul programului, studentii vor putea beneficia de un internship de circa 3 luni, intr-una dintre agentiile partenere Google, cu posibilitate de angajare full-time.

  Perioada de desfasurare:
  6 zile de training intens in Digital Marketing, 10 - 15 iulie 2018, zilnic intre orele 9-17.

  Traineri:
  Trainerii vor fi specialisti din agentii, care vor sustine sesiuni teoretice si workshopuri, in functie de aria de expertiza.

  Inscrieri - termen limite 10 iunie:
  https://events.withgoogle.com/digital-boot-camp/
  Zilele Culturii Japoneze @URA

  A saptea editie a Zilelor Culturii Japoneze va avea loc in cadrul Universitatii Romano-Americane in perioada 17 - 19 mai 2018.
  Scopul principal al acestui eveniment este de a oferi publicului oportunitatea de a intra in contact atat cu Japonia contemporana cat si cu cea traditionala.

  Anul acesta, printre numeroasele evenimente si ateliere, se numara Atelierul de Kendama, coordonat de Zoomdanke (Japonia) si Atelierul "Art of a Geisha", coordonat de artista Umekichi (Japonia). La finalul editiei, va invitam sa fiti alaturi de noi la Gala Aniversara Haru Urara, pe data de 19 mai, ora 18:00, Aula Magna, Universitatea Romano-Americana, unde nu numai invitatii speciali, dar si studen?ii CSRJ-AH va vor pregati un spectacol nemaivazut!

  Pentru mai multe detalii va ruga sa accesati pagina noastra dedicata:
  http://zileleculturiijaponeze.rau.ro
  Noi activitati Soft Skills

  Seria atelierelor de lucru sustinute de reprezentantii BRD-GSG in parteneriat cu URA continua si anul acesta cu 3 activitati, circumscrise cursului de Soft Skills.

  • 16 mai 2018 - 13.00, Sala 017, "Active Listening" - Andra Cruceanu, coach BRD
  • 23 mai 2018 - 11.30, Sala Senatului, "Activitatea de recrutare din perspectiva angajatorului" - Flabia Nae, HRBP
  • 30 mai 2018 - 11.30, Sala Senatului, "Primii pasi in antreprenoriat" - Gabriel Vilceanu, Recrutor  Limba de lucru: Romana.


  Schimburi de studenti URA - UAH (SUA)

  Avand in vedere oportunitatile de a studia in SUA pentru o perioada de un semestru in anul academic 2018-2019, va invitam la o prezentare ce va fi sustinuta de reprezentantii University of Alabama in Huntsville (UAH).

  Dorim sa precizam ca, pe baza parteneriatului dintre URA si UAH derulat in cadrul programului ERASMUS+, studentii URA pot participa la un program de schimburi ("exchange students") fiind exonerati de plata taxei de studii la universitatea partenera din SUA.

  University of Alabama in Huntsville (UAH) este unul din cei importanti parteneri academici pentru Universitatea Romano-Americana, in aceasta perioada derulandu-se si Scoala de Vara Internationala, organizata in parteneriat si care a ajuns la editia a XII-a.

  Intalnirea se va derula pe data de 17 mai 2018, intre 15.00 si 15.30, la sala 316.
  Cursuri IATA

  Centrul IATA RAU organizeaza un nou curs IATA Foundation in Travel and Tourism with Amadeus, in perioada 24 - 29.07.2018, la Universitatea Romano-Americana.

  Inscrierile sunt deschise pana pe 1 Iunie 2018, in limita locurilor disponibile, iar examenul va avea loc in Septembrie 2018.


  Apasati pentru a mari

  Festivitatile de Absolvire - 2018

  Universitatea Romano-Americana are placerea de a va invita la Festivitatile de Absolvire - Promotia URA 2018.
  Ceremoniile vor avea loc in Aula Magna, conform programului:
  • IM - marti, 3 iulie, 13:00
  • ETII, MM, RCFBII, SEE - vineri, 6 iulie, 12:00
  • DR - joi, 12 iulie, 13:00
  Va asteptam cu drag alaturi de cei care incheie in acest an o perioada importanta din parcursul lor educational.  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-10 (27952 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor