Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Cursuri extracurriculare cu profesori internationali - sem.2, 2018-2019
publicat: 2019-10-01


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 23 vizitator(i).Iunie 2019

Stagii de Practica - Vara 2019 @Christian Dior Parfums

Christian Dior Parfums, partenerul deja traditional al URA, anunta urmatoarele stagii de practica pentru perioada verii 2019 (3 luni):
  • Marketing & Merchandising,
  • PR & Digital,
  • Sales & Retail.

Inscrierile se fac pana in data de 21 iunie, prin e-mail, la adresa rdragomir@diormail.com, indicand unul sau mai multe stagii de practica pentru care aplicati, in ordinea preferintelor.


Apasati pentru a mari

FELICITARI! - Maria Rusu, Campioana Europeana la canotaj

Universitatea Romano-Americana transmite cele mai calde felicitari domnisoarei Maria Rusu, studenta in anul 1, Facultatea EFSK, specializarea EFS.

Maria este componenta a lotului olimpic de canotaj al Romaniei si a obtinut Locul I la Campionatul European de Seniori, competitie care s-a incheiat la inceputul lunii iunie 2019 la Lucerna.
Echipajul complet al barcii de "8+1" care a terminat cursa pe cea mai inalta treapta a podiumului este: Cristina-Georgiana Popescu, Amalia Beres, Madalina-Gabriela Casu, Roxana Parascanu, Beatrice-Madalina Parfenie, Iuliana Popa, Maria-Magdalena Rusu, Roxana-Iuliana Anghel si Daniela Druncea. Sincere felicitari, atat lor cat si celorlalti participanti din delegatia Romaniei la aceasta competitie.


Apasati pentru a mari

International Entrepreneurship Exchange 2019 - HU & RAU

Universitatea Romano-Americana organizeaza pentru al doilea an consecutiv, in parteneriat cu University of Applied Sciences Utrecht, Business School, din Olanda, un program de colaborare internationala in domeniile antreprenoriat si marketing.

Programul este destinat studentilor care doresc sa isi dezvolte abilitatile antreprenoriale intr-un context international, prin participarea alaturi de studentii olandezi la ateliere de lucru, cursuri in domeniul afacerilor internationale, vizite la companii si activitati culturale in Olanda si Romania.
Studentii celor doua universitati au oportunitatea de a participa impreuna pe parcursul a 2 saptamani la activitati derulate in campusurile celor doi parteneri, in perioada 4-8 noiembrie 2019, la HU Business School, Olanda, si in perioada 18-22 noiembrie 2019, la Universitatea Romano-Americana.

Pentru mai multe detalii click aici!

Cei interesati sunt rugati sa completeze formularul online accesand link-ul:
http://bit.ly/2Xf7BkT

...sau scanand codul QR:

Apasati pentru a mari


Persoana de contact:
Lect.univ.dr. Iuliu Ivanescu
Corp B, et.1, Birou 101
ivanescu.iuliu@profesor.rau.ro


Apasati pentru a mari
© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2006-04-10 (29565 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor