Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Sesiunea Cercurilor Stiintifice Studentesti
publicat: 2017-12-12

Curs extracurricular "Romania's Long Road from Communism to Democracy"
publicat: 2017-12-07

Seminarul "EURO... un pod prea indepartat?"
publicat: 2017-12-06

Cursuri IATA
publicat: 2017-11-17


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 10 vizitator(i).Iunie 2017

Scoala de vara "LAWding FUN", editia a II-a

Universitatea Romano-Americana in parteneriat cu Oglinda & Asociatii organizeaza, in perioada 7 - 14 iulie 2017, scoala de vara "LAWding FUN", editia a II-a.
Aceasta activitate combina teoria cu elementele practice necesare intr-o profesie juridica.

In perioada Romei antice, juristii au transformat dreptul in arta - ius redigere in artem - si au perfectionat competenta in arta dreptului.
La scoala de vara LAWding FUN vom lamuri aspectele care ne-ar putea ajuta sa intelegem prezenta si evolutia acestui concept in viata societatii si sa avem o imagine cat mai clara asupra elementelor constitutive si complementare.

LAWding FUN este conceptul prin care organizatorii vor sprijini studentii sa parcurga pasi importanti in universul juridic, sa dobandeasca aptitudini in comunicare si vorbire in public, sa fie ingeniosi intr-o negociere, sa deprinda abilitati de cercetare si dezvoltare si nu numai.
Programul scolii de vara va oferi studentilor oportunitatea de a fi mentorati in vederea dezvoltarii unor aptitudini si calific?ri esentiale intr-o profesie juridica si va fi condusa si anul acesta de un grup de experti in arta dreptului.

Locurile sunt limitate (19)!
Pot aplica studenti din anul I, II si III. CV-ul si scrisoarea de intentie se trimit pana pe data de 25 iunie 2017 la adresa de email:
office@oglindalawyers.ro
Reuniune Absolventi! - Promotia URA 1997

Universitatea Romano-Americana are placerea de a organiza evenimentul aniversar Reuniunea Absolventilor Promotiei URA 1997, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la absolvirea facultatii de catre membrii promotiei 1997.

  • Agenda eveniment
  • © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

    Publicat la: 2006-04-10 (28031 citiri)

    [ Inapoi ]
      Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor