Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
9 ianuarie 2017 - Reluarea activitatii didactice
publicat: 2017-01-07


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 86 vizitator(i).Iulie 2016

Cursuri IATA

Centrul IATA RAU organizeaz? un nou curs IATA Foundation in perioada 13-29.10.2016 la Universitatea Romano-Americana, respectiv un curs IATA Consultant in perioada 31.10 - 06.11.2016.

Inscrierile sunt deschise pana pe 29 Iulie 2016, in limita locurilor disponibile, iar examenul va avea loc in decembrie 2016.


Apasati pentru varianta marita

Scoala de vara de Drept Civil

Societatea de avocati Oglinda&Asociatii organizeaza in parteneriat cu Universitatea Romano-Americana, un proiect destinat studentilor Facultatilor de Drept din cadrul Universitatii Romano-Americane si Universitatii din Bucuresti.

Scoala de vara de Drept Civil reuneste, in perioada 18-22 iulie 21 dintre cei mai buni studenti ai celor doua universitati pe care sa ii implice in activitati practice specifice profesiilor juridice.
Astfel, participantii vor lua parte la diferite training-uri unde vor afla cum se administreaza un dosar de instanta, cum se face o documentare pentru o speta, cum se pregatesc actele de procedura si cum se sustin pledoariile avocatilor in fata instantei, cum sa negocieze si sa redacteze contracte in limba engleza, precum si alte astfel de activitati.
Scoala de vara se va incheia cu un proces simulat in care studentii vor avea deopotriva roluri de avocati si de judecatori, astfel incat sa poata pune in practica toate informatiile acumulate pe durata proiectului.

Proiectul aflat la prima editie a fost foarte bine primit de studenti, motiv pentru care organizatorii isi propun sa continue traditia organizarii Scolii de vara an de an.
Multumim pe aceasta cale tuturor celor implicati in asigurarea bunei desfasurari a evenimentului, invitatilor si participantilor. Cea mai practica Scoala de vara de Drept Civil este pe cale sa inceapa!
BURSIERI - Studii gratuite!

Universitatea Romano-Americana felicita toti bursierii de merit care au reusit sa se claseze pe primele 20% dintre locurile pozitiile aferente specializarii lor de studii.

Conform metodologiei implementate de catre Universitatea Romano-Americana incepand cu anul universitar 2015-2016 pentru studiile universitare de licenta in limba romana, studenti integralisti clasati pe primele 20% dintre pozitiile specializarii la care sunt inscrisi, in ordinea descrescatoare a mediilor anuale, beneficiaza de bursa completa de studii.

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2006-04-10 (36314 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor