Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Sesiune Comunicari Stiintifice Studentesti - Decembrie 2018
publicat: 2018-12-11

Cursuri extracurriculare cu profesori internationali
publicat: 2018-10-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 53 vizitator(i).Iulie 2018

Festivitatile de Absolvire - Promotia URA 2018

Universitatea Romano-Americana are placerea de a va invita la Festivitatile de Absolvire - Promotia URA 2018.
Ceremoniile vor avea loc in Aula Magna, conform programului:
 • IM - 3 iulie, 13:00
 • ETII, MM, RCFBII, SEE - 6 iulie, 12:00
 • DR - 12 iulie, 13:00Apasati pentru a mari

Hospitality International Summer School 2018 - aroma turismului gastronomic

In perioada 23 - 29 iulie 2018, studentii facultatilor de profil din domeniul turismului si ospitalitatii din cadrul Universitatii Romano-Americane (Bucuresti), Universitatii Babes-Bolyai (Cluj-Napoca), Universitatii Stefan cel Mare (Suceava) si Universitatii Lucian Blaga (Sibiu) au avut parte de o noua experienta frumoasa, marcata de participarea la cea de-a VI-a editie a Hospitality International Summer School (prima scoal? de vara in domeniul industriei ospitalitatii din Romania).
O experienta unica prin continutul informatiilor prezentate, aspectelor practice si noutatilor din domeniu, cu implicarea specialistilor practicieni din industria turismului.

Devenita deja o traditie, Hospitality International Summer School 2018 a insemnat, insa, si de aceasta data, o poveste noua, conturata in jurul unei teme extrem de actuale - "Incursiune in ospitalitatea si gastronomia romaneasca". Calatoria a inceput in Bucuresti, la hoteluri importante, care ne-au aratat ce inseamna gastronomia in contextul standardelor extrem de inalte de la nivelul fiecarui lant hotelier si ne-au impartasit din secretele unor restaurante de succes. Mai mult decat atat, am aflat ce se afla in spatele "cortinei" si cat efort implica o simpla masa in oras. Calatoria a continuat intr-un loc special, un loc care, cel putin pentru moment, reprezinta un promotor important al gastronomiei romanesti in Europa, dar si in intreaga lume - Sibiu, desemnat a fi Regiune Gastronomica Europeana 2019. O noua experienta incredibila si… delicioasa! Am invatat, ne-am plimbat, ne-am distrat la concursul de gatit. Am cunoscut oameni frumo?i, am visat, am vazut, am simtit, am trait… Atat de multe arome, dar si emo?ii…

Multumim pentru participare si implicare tuturor profesionistilor din domeniul industriei ospitalitatii (JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Sheraton Bucharest Hotel & Restaurant Benihana, Crowne Plaza Bucharest, Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu, Conacul Maria Theresa), care au reusit sa ne transmita intr-un timp relativ scurt parte din experienta lor, extrem de relevanta pentru formarea noastra in viitoarea cariera.

Toate aceste lucruri minunate se datoreaza dedicarii si implicarii celor care au contribuit la organizarea Hospitality International Summer School: doamna prof.univ.dr. Daniela Firoiu (URA), doamna prof.univ.dr. Smaranda Cosma (UBB), doamna prof.univ.dr. Carmen Nastase (USV), domnul conf.univ.dr. Cosmin Tileaga (ULBS) si Adina Gabriela Croitoru (absolventa URA).

Multumim, de asemenea, managementului institutional al celor patru universitati pentru ca au facut posibila scrierea unui nou capitol al frumoasei povesti Hospitality International Summer School.


Apasati pentru a mariApasati pentru a mariApasati pentru a mari

Confirmare locuri - ADMITERE IULIE 2018

In perioada 1 - 31 august 2018, cu exceptiile mentionate mai jos si strict legate de procesul de admitere, activitatea in cadrul Universitatii Romano-Americane este suspendata pentru perioada de vacanta.

Pentru toate informatiile privind SESIUNEA DE ADMITERE - SEPTEMBRIE 2018 va rugam sa accesati paginile noastre dedicate: studii in limba romana sau studii in limba engleza.


Universitatea Romano-Americana face urmatoarele anunturi, in atentia candidatilor care au fost declarati admisi in sesiune de ADMITERE IULIE 2018:

 • In luna AUGUST, ca urmare a perioadei de vacanta, confirmarea locului obtinut prin concurs se va putea face prin plata taxei si incheierea contractului de studii, in Campus, doar in perioadele 1 - 03.08.2018 si respectiv 27 - 31.08.2018, in intervalul orar 9:00-15:00.

 • In intervalul 4 - 26.08.2018 plata taxei de studii se poate efectua prin ordin de plata in contul Universitatii Romano-Americane, IBAN: RO91 BRDE 410S V218 6179 4100, BRD-GSG, deschis la: Sucursala Academiei - Bucuresti, iar contractual de studii va fi semnat, la sediul universitatii, incepand cu 27.08.2018.

 • Candidatii care nu au achitat prima transa din taxa de studii in termen de 5 zile de la afisarea rezultatelor, nu mai pot beneficia de reducerea de 10% acordata pentru achitarea integrala a taxei de studii.
 • Apasati pentru a mari
  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-10 (38299 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor