Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Alegeri Studenti 2020
publicat: 2020-01-16

Cursuri extracurriculare cu profesori internationali - sem.2, 2018-2019
publicat: 2019-10-01


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 41 vizitator(i).Viata Studenteasca - Grupul folk "ATLANTIS"Odata cu inceputul anului 2008 Universitatea Romano-Americana si-a adaugat in patrimoniul extra-curicular disponibil pentru studentii sai inca o initiativa de valoare, concretizata prin inspiratia si efortul unui inimos grup de studenti coordonati cu drag de domnul profesor de limba si literatura engleza Ioan Iacob: Grupul Folk "ATLANTIS".

In continuare puteti accesa cateva melodii reprezentative din repertoriul grupului ATLANTIS:

    De Dragobete - melodia de debut
    The Steam of My Dream


Fragment din Concertul sustinut la Palatul Sutu din Bucuresti pe 17 Aprilie 2008

"Atlantis" rimeaza cu "vis", dar face o legatura si intre Europa si America. Probabil ca niciodata nu a fost o miza asa de mare pentru un grup folk. Chiar daca trecutul "sta frumos pe raft" cu roadele sale: "LIRIC GRUP" (1974, in Iasul studentiei), Grupul vocal "SOLARIS", in Fagarasul unor ani mai tineri (debut in Cenaclul "FLACARA" si locul I pe tara in 1975), Festivalurile de muzica folk "Cetatile lui Mihai" de la Fagaras si "Imn vetrei strabune" de la Barlad si pana la turneul de poezie (si muzica, la care am fost invitat cu chitara) in Marea Britanie si Irlanda(1994).
"Atlantis" are sansa sa depaseasca toate visele noastre cele mai indraznete fiindca este gandit de la inceput sa aiba ecou - prin repertoriu - si dincolo de Atlantic.
"Atlantis" promoveaza si imaginea potentialului Universitatii Romano-Americane, talentul unor generatii pentru care versul lui Bob Dylan ramane vizionar:
     - How many roads must a man walk down
     Before you call him a man?


Ioan Iacob, Departamentul de limbi straine,
initiatorul Grupului folk "Atlantis"


Pentru mine sa fiu in acest grup inseamna bucuria de a descoperi ca vocea mea suna destul de bine pe o melodie potrivita. Un fel de descoperire a limitelor intre care vocea mea fuctioneaza. In afara de aceasta noua cunoastere de sine, o melodie compusa doar din chitara si voce are ceva absolut deosebit ... un cantaret cu o chitara in mana este o tava plina cu emotii coapte.

Student Dan Smedescu,
membru fondator si MARKETING MANAGER al Grupului folk "Atlantis"


Sunt foarte entuziasmata de faptul ca fac parte din Grupul Folk al Universitatii Romano-Americane. Muzica este pasiunea mea si datorita acestui grup pot face ceea ce imi place. Vreau sa imi indeplinesc visul de a face parte din lumea muzicii si simt ca acest lucru va fi posibil datorita acestui grup.

Studenta Alexandra Stroe - voce, chitara, pian
IMAGE MANAGER al Grupului folk "Atlantis"


Stii cum e cand ti se deschide in fata o poarta si ti se zice FUGI!... esti libeerr sa faci ce vrei... si cand privesti si vezi in fata ta infinitul... simti cum in tine creste o putere imensa si spui lumea asta e a mea si fac ce vreau pentru ca pot... si incepi ca un copil sa creezi... si sa te joci cu creta pe asfalt si canti in imagini... o lumea noua...
... libertate... vise... putere... speranta... culoare... muzica... impliniri... zambete...
... asta e ce cred eu despre "Atlantis".
... mi s-a dat o sansa... mi s-a intins o mana calda si un zambet... mi s-a deschis o poarta... am pasit... si de acum vreau sa merg mai departe sa creez, sa sper, sa visez... sa ma joc in nuante... sa cant... culoare si muzica... doua notiuni in care eu cred... si care sunt capabile sa schimbe lumea in bine...
... so press play (maybe repeat)... listen to us cause' we are knockin'on world doors..here we come!!


Studenta Andreea Ilie - voce, chitara
PR MANAGER al Grupului folk "Atlantis"

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2008-03-24 (13264 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor