Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Scoala Internationala de Vara 2017
publicat: 2017-05-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 19 vizitator(i).Masterat - Afaceri Internationale


* Programe cu predare exclusiv in limba engleza


 • Studii Universitare de Masterat, durata 4 semestre, invatamant de zi
 • Facultatea Organizatoare: RCFBII
 • Acreditare ARACIS/MECI: Ordinul M.Ed.C.I. nr. 4666/03.08.2009 - Anexa 2


 • Tematica si bibliografie pentru concursul de admitere
 • Cerinte de redactare a eseului
 • Ghid de Studii • Cine se poate inscrie?

  Se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta in domeniul "Stiinte Economice".

  Cum sustin concursul de admitere?

  Admiterea se face prin concurs, pe baza unui eseu, cu luarea in considerare a notei acordate de comisia de evaluare (60%) si a mediei examenului de licenta (40%).

  De ce sa ma inscriu?

  Misiunea programului de masterat "Afaceri Internationale", organizat in cadrul Facultatii de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale, este aceea de a pregati studentii pentru a putea ajunge in pozitii de top-management in cadrul unor companii care deruleaza activitati intr-un mediu de afaceri din ce in ce mai internationalizat, tehnologizat si competitiv, prin oferirea unei pregatiri si a unei experiente relevante in domeniu, recunoscute atat la nivel national, cat si international.

  Acest program de masterat isi propune sa abordeze problematica stabilita prin curricula nu numai din perspectiva teoretica, ci sa creeze cat mai multe punti de legatura cu activitatea practica si cu cea de cercetare - fundamentala sau aplicativa. In acest sens, este avuta in vedere, pe de o parte, implicarea in dezbateri a cat mai multor specialisti de la nivelul pietei muncii, astfel incat sa se asigure o comunicare directa cu oamenii de afaceri si managerii de succes, iar pe de alta parte, dezvoltarea abilitatilor de cercetare si cultivarea calitatilor pe care unii dintre candidati le au in acest domeniu.

  Programul se adreseaza, in principal, absolventilor studiilor de licenta ai Facultatii de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale si a fost conceput ca o continuare si aprofundare de substanta a problematicii abordate in primul stadiu al invatamantului integrat. Cu certitudine, si candidatii proveniti din randul altor institutii de invatamant superior vor regasi in curricula acestui program elementele necesare unei instruiri de calitate in domeniul administrarii cu succes a afacerilor la nivel international.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2008-07-30 (41419 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor