Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Scoala Internationala de Vara 2017
publicat: 2017-05-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 19 vizitator(i).Masterat - Gestiunea Afacerilor Financiar-Bancare Interne si Internationale


* Programe cu predare exclusiv in limba engleza


 • Studii Universitare de Masterat, durata 4 semestre, invatamant de zi
 • Facultatea Organizatoare: RCFBII
 • Acreditare ARACIS/MECI: Ordinul M.Ed.C.I. nr. 4666/03.08.2009 - Anexa 2


 • Tematica si bibliografie pentru concursul de admitere
 • Cerinte de redactare a eseului
 • Ghid de Studii • Cine se poate inscrie?

  Se pot inscrie absolventi cu diploma de licenta, indiferent de domeniul si specializarea absolvite.

  Cum sustin concursul de admitere?

  Admiterea se face prin concurs, pe baza unui eseu, cu luarea in considerare a notei acordate de comisia de evaluare (50%) si a mediei examenului de licenta (50%).

  De ce sa ma inscriu?

  Acest program de studii de masterat isi propune sa formeze specialisti cu un inalt nivel de instruire si o viziune integrata in problematica gestiunii afacerilor financiar- bancare, putand astfel ocupa pozitii de conducere in diverse companii si institutii private sau publice care activeaza in domeniul financiar-bancar.

  Obiectivul major al acestui program de studii de masterat este acela de a satisface exigenta expresa a mediului financiar-bancar romanesc, intrat in competitie pe piata europeana si internationala, pentru personal puternic motivat, specializat in gestionarea, planificarea si controlul financiar.

  Programul de studii de masterat "Gestiunea Afacerilor Financiar-Bancare Interne si Internationale" ofera posibilitatea studentilor sa-si dezvolte abilitati specifice domeniului studiat, utilizand o metodologie de studiu inovativa, participativa si centrata pe student. In acest mod, absolventii vor fi capabili sa analizeze principalele aspecte legate de gestionarea si functionarea organismelor financiare, cu precadere punandu-se accentul pe aspectele de ordin financiar. Parcursul formativ analizeaza mediul financiar-bancar pornind de la planificarea initiala, pana la obtinerea rezultate finale.

  Printr-o curricula universitara bine structurata, care reuseste sa puna in evidenta atat aspectele teoretice, cat si cele practice, programul de studii universitare de masterat "Gestiunea Afacerilor Financiar-Bancare Interne si Internationale" ofera posibilitatea absolventilor sa ocupe functii precum: consilier financiar bancar, controlor tezaur, expert financiar bancar, inspector financiar bancar, inspector asigurari, manager de fond actiuni/obligatiuni, consultant plasamente valori mobiliare, manager de operatiuni/produs, manager relatii cu clientii bancii/societate leasing, proiectant produse bancare, executor bancar sau inspector de risc.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2008-07-30 (33277 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor