Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Cursuri extracurriculare cu profesori internationali - sem.2, 2018-2019
publicat: 2019-10-01


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 23 vizitator(i).Octombrie 2019

Update! BURSE DE STUDII - URA, anii de studiu II-IV

Universitatea Romano-Americana, in conformitate cu Regulamentul de Burse, publica lista studentilor beneficiari de burse de studii in anul universitar 2019-2020, studenti din anii de studii II - III (IV pentru DR), inmatriculati la programele de studii de licenta si masterat cu predare in limba romana.

Programe de LICENTAPrograme de MASTERAT


Burse de 500 euro

Esti interesat de marketing online?
Uite cum poti castiga o bursa in valoare de 500 euro!

Universitatea Romano-Americana in parteneriat cu SMARTERS, prima agentie de growth hacking marketing din Romania, iti ofera sansa de a castiga una dintre cele 3 burse in valoare de 500 euro fiecare, care iti ofera acces la cursuri premium de marketing.
Acestea sunt cursuri practice si intra aprofundat in aspecte avansate legate de promovarea online. Acestea se imbina perfect cu cunostintele pe care le-ai adunat in timpul studiilor.
Bursele pot fi folosite pe site-ul smarters.ro unde poti achizitiona cursuri premium de marketing fara niciun cost extra.

Competitia de burse se desfasoara in perioada 23 septembrie - 18 octombrie, ora 22:00.
Vei afla daca esti unul dintre beneficiari in termen de doua saptamani de la incheierea campaniei si vei fi ales in functie de raspunsul dat la provocari.
Cele 2 provocari ne vor ajuta sa ne dam seama cat de mult iti doresti aceasta bursa si ne vor arata cum gandesti deja promovarea. Vei vedea ca procesul de invatare a si inceput.

Criteriile pentru alegerea castigatorilor sunt:
 • Creativitate - te-ai oprit la prima idee sau ai continuat sa gandesti raspunsurile?
 • Realism - pot fi implementate ideile si propunerile?
 • Implicare - cat efort ai depus pentru a rezolva provocarile.
Pentru mai multe detalii si formulare de inscriere te rugam sa citesti documentul acesta!
Burse de studii - ANUL I

Universitatea Romano-Americana publica listele de bursieri din anul I de studii, de la programele de studii in limba romana.Programe de LICENTAPrograme de MASTERAT


Conferinta "Business Soul2$oul Model Release"

Universitatea Romano-Americana impreuna cu WomenEsteem International va invita la conferinta "Business Soul2$oul Model Release", in data de 30 octombrie 2019, orele 13:30-15:00, in Sala Senatului.
Modelul inovativ de afaceri "Business Soul2$oul" a fost construit pentru a provoca liderii de business deschisi sa iasa din vechile pattern-uri de functionare si sa creeze un nou cadru de business unde Omul este nucleul oricarei afaceri de succes.

Atunci cand alegem sa punem Omul in fruntea listei de indici de masurare a performantei afacerii si actionam astfel incāt sa il mentinem ca prioritate principala, Omul, in speta angajatul, va sustine cu implicare business-ul pentru care lucreaza, iar Profitul va fi atins in mod natural.

Astfel se poate face Business Soul2$oul!

Agenda evenimentului:
 1. Business Soul2$oul, modelul de afaceri pentru viitor, prezentat de catre Diana-Maria Georgescu, Business Optimization Expert si Fondator al comunitatii WomenEsteem International si Adrian Lucian Moldovan, antreprenor holistic.
 2. Comunicarea Transformationala, ca mijloc de conexiune sanatoasa intre oameni in mediul de afaceri, subiect prezentat de Mihaela Tatu, producator si prezentator Radio-TV, membru de onoare al comunitatii WomenEsteem International.
 3. Teoria oglinzilor in marca personala, umanizarea conceptelor de marketing si comunicare de marca, subiect prezentat de catre Monica Elena Lesan, Brand Awareness Mentor si membra a comunitatii WomenEsteem International.Apasati pentru a mariParticiparea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
Limba de lucru: Romana.


Alegeri pentru reprezentantii studentilor in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane

In perioada 17.10.2019 - 23.10.2019 are loc depunerea dosarelor de candidatura pentru alegerile reprezentantilor studentilor in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane.

Dosarele se vor depune, in format electronic, la Registratura Universitatii (email: rectorat@rau.ro).

Numarul locurilor vacante pentru reprezentantii studentilor in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane in anul universitar 2019-2020, precum si actele necesare pentru depunerea candidaturilor sunt specificate in "Metodologia privind alegerea reprezentantilor studentilor in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane din Bucuresti".
Academia Kennedy pentru studenti

Academia Kennedy pentru studenti este dedicat studentilor intre 20-27 de ani, parte a unei asociatii studentesti, si isi propune a ii invata pe participanti despre cum functioneaza un ONG si cum interactioneaza acestea cu alte institutii publice, precum si cum isi pot pune ei ideile in aplicare in cadrul unei asemenea organizatii.
Programul este complet gratuit pentru studenti si va avea loc la Bucuresti.

Inregistrarile se fac in perioada 16.10 - 06.11.2019, exclusiv online, la adresa:
www.surveymonkey.com/r/MVTVVD9

Pentru mai multe detalii va rugam accesati adresa web a programului:
https://americancouncils.ro/programe/kennedy-academy-for-students/


Apasati pentru a mari

Laborator Academic in parteneriat cu ASF

Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale din cadrul Universitatii Romano-Americane are placerea sa va invite, in data de 4 noiembrie 2019, sa participati la un "LABORATOR ACADEMIC", organizat in parteneriat cu AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA, cu titlul SCHEMELE PONZI SAU PIRAMIDALE - de la m?rci postale la monede virtuale.

Evenimentul va avea loc la ora 11:30 in Sala 522, sub egida si cu participarea reprezentantilor AUTORITATII DE SUPRAVEGHERE FINANCIARA (lector ASF - Marius MIHAI).


Apasati pentru a mariParticiparea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
Limba de lucru: Romana.


Marti 29 octombrie 2019 vor avea loc alegerile pentru desemnarea reprezentantilor studentilor in structurile de conducere ale URA

Votul se va face electronic, utilizandu-se adresele de email institutionale de tip ...@student.rau.ro.

Studentii din anul I licenta/masterat gasesc informatii privind adresele de posta electronica institutionala accesand link-ul:
http://online.student.rau.ro
Parola initiala este CNP-ul.

In cazul in care ati uitat parola de acces sau nu va puteti accesa contul dumneavoastra de posta electronica ...@student.rau.ro va rugam sa va prezentati cu un act de identitate/carnet de student vizat pe anul universitar in curs la Departamentul IT, corp B, etaj 1, sala 119, intre orele 8:30 - 16:30, in intervalul luni-vineri sau va rugam sa ne contactati prin posta electronica la adresa webadministrator@rau.ro, trimitand obligatoriu scanat actul de identitate si carnetul de student vizat precum si mentiunea privind adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala nefunctionala.

Pentru detalii privind desfasurarea alegerilor si candidatii inscrisi vezi:
http://web.rau.ro/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=666
INSTRUCTIUNI PRIVIND EXERCITAREA VOTULUI ELECTRONIC

Cu cel putin 2 zile calendaristice inainte de exercitarea votului, pe adresele de posta electronica institutionale de tip @student.rau.ro, toti votantii inregistrati vor primi un mesaj care va anunta detaliile procesului de vot: orarul de votare, numarul de candidati, modul de exercitare a votului (numarul minim/maxim de optiuni ce pot fi alese).

Fiecare votant are dreptul sa voteze reprezentantii studentilor in Consiliul facultatii din care face parte si reprezentantii studentilor in Senatul universitar (pe 2 buletine de vot distincte). In situatia in care nu trebuie alesi noi reprezentanti ai studentilor in Consiliul facultatii, va exista un singur buletin de vot pentru reprezentantii studentilor in Senatul universitar.

In ziua votului, incepand cu ora de deschidere a cabinei de vot virtuale, toti votantii inregistrati vor primi pe adresa de posta electronica institutionala, de tip @student.rau.ro, un mesaj care va contine: perioada de timp in care se poate exercita votul, identificatorul unic al votantului si cheia sa de acces in cabina de vot, precum si un link direct catre cabina de votare.

In cazul in care se acceseaza direct link-ul primit prin posta electronica (apasand butonul "Click Here to Vote"), cabina de vot va recunoaste automat identificatorul unic si cheia votantului, acesta fiind pus direct in situatia de a vota, respectiv de a alege unul/mai multi candidati.

In cazul in care nu se poate accesa direct link-ul primit prin posta electronica, votantul poate accesa din orice navigator web adresa: https://rau.electionrunner.com, alege scrutinul activ, introduce identificatorul unic si cheia de acces primite prin posta electronica si apoi isi exprima votul.

Inainte de exprimarea optiunilor de vot sistemul va intreba daca votantul este sigur de alegerile facute si de faptul ca vrea sa isi exprime votul. Dupa confirmare, votantul nu mai poate vota/schimba optiunile.

Dupa incheierea votului, pe aceeasi adresa de posta electronica institutionala, votantul va primi dovada criptata a exprimarii votului sau. Acest fisier criptat este necesar in cazul in care votantul doreste sa ceara furnizorului serviciului online de vot - ElectionRunner.com - un audit informatic privitor la votul sau.

Daca in procesul de votare apar probleme, votantii se vor putea adresa, in scris, Biroului Electoral Central al Studentilor (adresa de email: becs@rau.ro), care are obligatia de a solutiona, pe loc, sesizarile.
Conferinta Nationala de Dreptul Afacerilor: "Problematici actuale ale dreptului afacerilor", editia a IV-a, 15 - 16 Noiembrie 2019

Acreditare INPPA: Conferinta este inclusa in programul de pregatire continua a avocatilor si se vor acorda puncte de pregatire profesionala
Acreditare INPPI: 10 puncte de pregatire profesionala

Facultatea de Drept a Universitatii Romano-Americana, Facultatea de Drept a Universitatii Nicolae Titulescu si Facultatea de Drept a Universitatii Babes-Bolyai organizeaza, in perioada 15-16 noiembrie 2019, Conferinta Nationala de Dreptul Afacerilor: "Problematici actuale ale Dreptului Afacerilor", editia IV-a, 2019.

Evenimentul reuneste 29 de speakeri - specialisti reputati ai dreptului - profesori universitari, magistrati, avocati si practicieni in insolventa, care, pe parcursul a doua zile, vor avea interventii pe teme de maxim interes pentru practica dreptului afacerilor. Detalii privind conferinta pe web site-ul evenimentului:
http://business.law.rau.ro/


Alegeri studenti - TUR 2, 31 octombrie 2019

Conform comunicatului BECS, alegerile pentru reprezentantii studentilor in structurile de conducere ale URA se va relua joi, 31.10.2019, intre orele 8:00 - 16:00, din cauza lipsei de cvorum din primul tur.

Votul se va face electronic, utilizandu-se adresele de email institutionale de tip ...@student.rau.ro.

Studenti URA gasesc informatii privind adresele de posta electronica institutionala accesand link-ul:
http://online.student.rau.ro

Pentru detalii privind desfasurarea alegerilor si candidatii inscrisi vezi:
http://web.rau.ro/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=666
Emia Open Talks

Stim ce inseamna sa fii tanar student in fata unei viitoare cariere pline de intrebari. Venim, astfel, in sprijinul vostru cu raspunsuri despre ce inseamna lucrul in domeniul IT din Bucuresti, aplicat intr-o industrie care nu este numai despre dezvoltarea software. Cand?

Miercuri, 6 noiembrie 2019, de la ora 12:00, in Aula Magna URA
Inscriere: http://bit.ly/2PofwqQ

Vorbitorii Emia vor povesti despre experienta lor in diverse medii de lucru, parcursul lor profesional tehnic si non-tehnic, astfel incat sa va faceti o idee despre cum trebuie sa va pregatiti pentru provocarile ce urmeaza.

VORBITORI:
 • Roxana Hau - QUALITY SUPERVISOR
 • Alexandru Draghici - R&D SPECIALIST
 • Stefan Ion - MANAGING PARTNER
 • Vlad Harmanescu - TECHNOLOGY SALES MANAGER

Vom discuta despre cum poti sa aplici si sa dezvolti cunostintele teoretice pe care le acumulezi pe parcursul anilor universitari si cum se ramifica ele in abilitati profesionale in cadrul companiilor IT. Pentru cei cu pasiune, creativi si motivati, avem un model de organizare perfect pentru initierea in dezvoltarea profesionala.

Pe langa intrebarile si curiozitatile voastre, vor fi abordate si subiecte de discutie cu privire la noile tendinte in digital, domeniile in care se aplica tehnologiile nou aparute, cat si aplicatiile lor specifice.


Apasati pentru a mariParticiparea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
Limba de lucru: Romana.


Cursuri IATA

Centrul IATA din cadrul URA anunta organizarea unei noi runde de cursuri:

 • Cursul IATA Travel and Tourism Consultant in perioada 21 - 26.01.2020. Inscrierile sunt deschise pana pe 29 Noiembrie 2019, in limita locurilor disponibile.
 • Cursul IATA Foundation in Travel and Tourism with Amadeus in perioada 27.01 - 01.02.2020. Inscrierile sunt deschise pana pe 2 Decembrie 2019, in limita locurilor disponibile.


 • Mai multe detalii pe site-ul dedicat:
  iata.rau.ro


  Apasati pentru a mari  Apasati pentru a mari

  Alegeri Studenti - Rezultate Finale

  Conform comunicatului BECS, alegerile pentru reprezentantii studentilor in structurile de conducere ale URA s-a finalizat cu succes joi, 31.10.2019, la ora 16:00.

  Votul complet electronic, o premiera in Romania la acest nivel, s-a desfasurat cu succes.
  Toate detaliile privind aceasta runda de alegeri, precum si rezultatele finale, sunt disponibile in pagina web dedicata:
  http://web.rau.ro/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=666

  Felicitari tuturor participantilor la alegeri si in mod deosebit candidatilor castigatori!

  Felicitari! - Duta Gini-Andrei

  In perioada 5 - 6.10.2019 a avut loc, la Budapesta, Campionatul European de Karate Wado-Kai.
  Domnul Gini-Andrei Duta, student in anul 1 la facultatea de EFSK, specializarea EFS, a castigat in cadrul acestei competitii locul I si titlul de Campion European.
  Sincere felicitari si mult succes in continuare.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-10 (39436 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor