Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Alegeri pentru reprezentantii studentilor in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane
publicat: 2019-10-15

Conferinta "Business Soul2$oul Model Release"
publicat: 2019-10-11

Burse de studii - ANUL I
publicat: 2019-10-10

Burse de 500 euro
publicat: 2019-10-08

Update! BURSE DE STUDII - URA, anii de studiu II-IV
publicat: 2019-10-07

Cursuri extracurriculare cu profesori internationali - sem.2, 2018-2019
publicat: 2019-02-19


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 67 vizitator(i).Octombrie 2019

Update! BURSE DE STUDII - URA, anii de studiu II-IV

Universitatea Romano-Americana, in conformitate cu Regulamentul de Burse, publica lista studentilor beneficiari de burse de studii in anul universitar 2019-2020, studenti din anii de studii II - III (IV pentru DR), inmatriculati la programele de studii de licenta si masterat cu predare in limba romana.

Programe de LICENTAPrograme de MASTERAT


Burse de 500 euro

Esti interesat de marketing online?
Uite cum poti castiga o bursa in valoare de 500 euro!

Universitatea Romano-Americana in parteneriat cu SMARTERS, prima agentie de growth hacking marketing din Romania, iti ofera sansa de a castiga una dintre cele 3 burse in valoare de 500 euro fiecare, care iti ofera acces la cursuri premium de marketing.
Acestea sunt cursuri practice si intra aprofundat in aspecte avansate legate de promovarea online. Acestea se imbina perfect cu cunostintele pe care le-ai adunat in timpul studiilor.
Bursele pot fi folosite pe site-ul smarters.ro unde poti achizitiona cursuri premium de marketing fara niciun cost extra.

Competitia de burse se desfasoara in perioada 23 septembrie - 18 octombrie, ora 22:00.
Vei afla daca esti unul dintre beneficiari in termen de doua saptamani de la incheierea campaniei si vei fi ales in functie de raspunsul dat la provocari.
Cele 2 provocari ne vor ajuta sa ne dam seama cat de mult iti doresti aceasta bursa si ne vor arata cum gandesti deja promovarea. Vei vedea ca procesul de invatare a si inceput.

Criteriile pentru alegerea castigatorilor sunt:
  • Creativitate - te-ai oprit la prima idee sau ai continuat sa gandesti raspunsurile?
  • Realism - pot fi implementate ideile si propunerile?
  • Implicare - cat efort ai depus pentru a rezolva provocarile.
Pentru mai multe detalii si formulare de inscriere te rugam sa citesti documentul acesta!
Burse de studii - ANUL I

Universitatea Romano-Americana publica listele de bursieri din anul I de studii, de la programele de studii in limba romana.Programe de LICENTAPrograme de MASTERAT


Conferinta "Business Soul2$oul Model Release"

Universitatea Romano-Americana impreuna cu WomenEsteem International va invita la conferinta "Business Soul2$oul Model Release", in data de 30 octombrie 2019, orele 13:30-15:00, in Sala Senatului.
Modelul inovativ de afaceri "Business Soul2$oul" a fost construit pentru a provoca liderii de business deschisi sa iasa din vechile pattern-uri de functionare si sa creeze un nou cadru de business unde Omul este nucleul oricarei afaceri de succes.

Atunci cand alegem sa punem Omul in fruntea listei de indici de masurare a performantei afacerii si actionam astfel incāt sa il mentinem ca prioritate principala, Omul, in speta angajatul, va sustine cu implicare business-ul pentru care lucreaza, iar Profitul va fi atins in mod natural.

Astfel se poate face Business Soul2$oul!

Agenda evenimentului:
  1. Business Soul2$oul, modelul de afaceri pentru viitor, prezentat de catre Diana-Maria Georgescu, Business Optimization Expert si Fondator al comunitatii WomenEsteem International si Adrian Lucian Moldovan, antreprenor holistic.
  2. Comunicarea Transformationala, ca mijloc de conexiune sanatoasa intre oameni in mediul de afaceri, subiect prezentat de Mihaela Tatu, producator si prezentator Radio-TV, membru de onoare al comunitatii WomenEsteem International.
  3. Teoria oglinzilor in marca personala, umanizarea conceptelor de marketing si comunicare de marca, subiect prezentat de catre Monica Elena Lesan, Brand Awareness Mentor si membra a comunitatii WomenEsteem International.Apasati pentru a mariParticiparea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
Limba de lucru: Romana.


Alegeri pentru reprezentantii studentilor in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane

In perioada 17.10.2019 - 23.10.2019 are loc depunerea dosarelor de candidatura pentru alegerile reprezentantilor studentilor in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane.

Dosarele se vor depune, in format electronic, la Registratura Universitatii (email: rectorat@rau.ro).

Numarul locurilor vacante pentru reprezentantii studentilor in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane in anul universitar 2019-2020, precum si actele necesare pentru depunerea candidaturilor sunt specificate in "Metodologia privind alegerea reprezentantilor studentilor in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane din Bucuresti".© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2006-04-10 (39159 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor