Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Sesiunea Cercurilor Stiintifice Studentesti
publicat: 2017-12-12

Curs extracurricular "Romania's Long Road from Communism to Democracy"
publicat: 2017-12-07

Seminarul "EURO... un pod prea indepartat?"
publicat: 2017-12-06

Cursuri IATA
publicat: 2017-11-17


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 11 vizitator(i).Octombrie 2017

Burse de studii URA
(anii 2-3 licenta, 2 master)


Universitatea Romano-Americana publica listele finale cu bursele de studii, aprobate pentru anul universitar 2017-2018, pentru studentii si masteranzii din anii de studii 2,3 (nivel licenta) sau anul 2 (nivel masterat):

IMPORTANT - Nota


Reamintim ca activitatile privind bursele de studii au loc in conformitate cu programul anuntat deja pe site-ul nostru:
 • Calendar burse de studii

 • Conferinta Nationala "Nutritia Sportiva de la educatie la performanta"

  Universitatea Romano-Americana si Societatea Romana de Educatie Nutritionala organizeaza Conferinta Nationala "Nutritia Sportiva de la educatie la performanta", in perioada 23-25 noiembrie 2017, la sediul Universitatii Romano-Americane.

  Perioada de inscrieri: 23 septembrie - 23 noiembrie 2017

  Taxa de participare este de 100 RON si include:
  - Mapa evenimentului si diploma de participare
  - Pauzele de cafea
  - Pentru masa de pranz participantii la conferinta au la dispozitie, contra-cost, restaurantul-cantina al Universitatii Romano-Americane

  Inscrierea se face prin email, prin completarea formularului electronic.
  Completarea campurilor se face in format electronic (exceptie facand semnatura), apoi formularul se scaneaza si se transmite pe adresa de email:
  contact@nutritiesportiva.rau.ro

  Pentru mai multe detalii vizitati site-ul dedicat:
  nutritiesportiva.rau.ro/


  Apasati pentru varianta marita

  Burse de studii URA
  (anul 1 licenta si master)


  Universitatea Romano-Americana publica listele cu bursele de studii, aprobate pentru anul universitar 2017-2018, pentru studentii si masteranzii din anul 1 de studii (nivel licenta si masterat, programe de studii in limba romana):  Reamintim ca activitatile privind bursele de studii au loc in conformitate cu programul anuntat deja pe site-ul nostru:
 • Calendar burse de studii

 • Preselectie - echipa de baschet URAganii!

  Echipa de baschet a Universitatii Romano-Americane - URAganiii - organizeaza preselectia pentru anul universitar 2017-2018.

  Probele de selectie vor avea loc dupa urmatorul program:
 • Marti - 17 octombrie, ora 12:00, Sala Rapid (Calea Giulesti nr.18)
 • Joi - 19 octombrie, ora 12:00, Sala Rapid (Calea Giulesti nr.18)

 • Pentru mai multe detalii puteti contacta coordonatoatea echipei, asist.univ.dr.Ruxandra VILAG:
  vilag.ruxandra.dana@profesor.rau.ro


  Apasati pentru varianta marita

  Atelier Digital Google

  Seria Atelierelor Digitale de la Google revine in Universitatea Romano-Americana.

  Arunca o privire In culisele celui mai mare program de educatie de digital din Romania si afla cum poti sa Iti cresti cariera sau afacerea.
  Pentru aceasta editie o avem alaturi de noi pe Helena Dobre, General Manager Zarbi.

  Atelierul se va desfasura in 25 octombrie 2017, la sala 321, de la ora 16:30 si are o durata de aproximativ 3 ore, fiind bazat pe un studiu de caz facut asupra unei companii reale. In cadrul actvitatii vor fi abordate subiecte precum:
  - Strategiile de promovare
  - Social Media
  - AdWords
  - Web Analytics

  Evenimentul este organizat de Fundatia Leaders cu sustinerea Google Romania si in parteneriat cu Universitatea Romano-Americana.
  Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina dedicata evenimentului:
  https://www.facebook.com/events/249744255551463


  Apasati pentru varianta marita

  Anunt - cursuri FR

  Universitatea Romano-Americana va incepe cursurile pentru programele de studii cu frecventa redusa in data de 28 octombrie 2017.

  Orarele detaliate vor fi disponibile la avizierele facultatilor si online in sectiunea dedicata pana cel tarziu in data de 23 octombrie 2017.
  Adrese EMAIL INSTITUTIONAL

  Universitatea Romano-Americana anunta activarea tuturor adreselor de posta electronica institutionala de tip "@student.rau.ro", pentru studentii din anul 1, la studii de licenta sau masterat.

  Pentru detalii privind conturile online institutionale dedicate studentilor Universitatii Romano-Americane va rugam sa vizitati pagina dedicata:
  online.student.rau.ro
  Alegeri studenti in structurile de conducere URA (2017-2018)

  Pot candida in vederea alegerii ca reprezentanti ai studentilor in Consiliul Facultatii studentii integralisti care au obtinut in anul universitar precedent media generala minimum 8.00, care nu au contractul de studii suspendat si care nu au sanctiuni in vigoare.
  In cazul candidatilor aflati in primul an de studii universitare de licenta/masterat, media generala luata in calcul este aceea de la examenul de admitere.

  Candidaturile se anunta la Registratura Universitatii (corp C, etaj 2, birou 210), in intervalul orar 08:00 - 16:30, prin depunerea urmatoarelor documente:
  1. Declaratia de intentie (Anexa 2 din METODOLOGIE);
  2. Curriculum vitae (CV) - format european clasic/tiparit si semnat olograf pe fiecare pagina (Anexa 3 din METODOLOGIE);
  3. Copia cartii de identitate sau, in cazul in care candidatul nu are o carte de identitate, a pasaportului sau a unui alt act de identitate intocmit intr-un scop echivalent cartii de identitate sau pasaportului. In cazul in care candidatul si-a schimbat numele, fotocopii dupa documente care atesta schimbarea numelui - certificat de casatorie sau dovada legala a schimbarii numelui.

  Termenul limita pentru depunerea dosarului este vineri, 27 octombrie 2017, inclusiv.

  In vederea depunerii candidaturilor va rugam sa parcurgeti METODOLOGIA aferenta, prezentata in pagina web dedicata:
  Alegeri - STUDENTI
  Atelier de Lucru si Parada - Kimono-uri la URA

  Centrul de Studii Romano-Japoneze din cadrul Universitatii Romano-Americane va invita pe 2 noiembrie 2017, de la ora 14:00 - 15:30 la atelierul de kimono, sustinut de Nobuaki Tomita.

  Maestrul Nobuaki Tomita, un cunoscut designer de kimono in Japonia, a realizat costumele actorilor din peste doua mii de filme si seriale de televiziune japoneze. Prin operele sale, acesta isi pune in evidenta viziunea despre zona rurala a Japoniei, introducand publicului frumusetea acesteia.
  Faima sa se datoreaza in special utilizarii imprimeurilor ce redau peisaje celebre din intreaga lume si asocierii indraznete a unor tesaturi ce includ elemente precum ciocolata, capsunile, ceaiul sau limoncello. Din 2006 pana in prezent acesta a sustinut prezentari de kimono in San Francisco, Palo Alto, Mountain View, Las Vegas si Los Angeles.


  Apasati pentru varianta marita


  Intre orele 18:00 - 19:00 oaspetii sunt invitati sa participe la parada kimono-urilor.


  Apasati pentru varianta marita

  Conferinta MLIBCW-2017

  Universitatea Romano-Americana are deosebita placere de a va invita in perioada 2 - 3 noiembrie 2017 la o noua editie a Conferintei Internationale MANAGEMENT, LEADERSHIP AND INNOVATION TOWARDS A BETTER CHANGING WORLD, eveniment organizat in parteneriat cu IATA Eastern Europe, Romanian Airport Services si Varna University of Management (BULGARIA).

  In decursul celor doua zile ale evenimentului, reprezentanti internationali ai mediului academic (Varna University of Management - Bulgaria), specialisti din mediul de business (Hilton, Lufthansa, Amadeus), precum si invitati ai unor organizatii nationale si internationale (Bucharest Tourism Board, United Nations) vor raspunde provocarii de a dezbate ultimele tendinte si perspective din domenii precum aviatia, turismul, inovatiile tehnologice, interculturalitatea, internationalizarea educatiei etc.

  Deschiderea evenimentului va avea loc joi, 2 noiembrie, ora 09:00, la Sala Senatului.

  Mai multe detalii regasiti pe site-ul conferintei:
  http://mlibcw.rau.ro


  Apasati pentru varianta marita
  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-10 (36678 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor