Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Stagiu Discipline Sportive de Iarna - EFSK
publicat: 2018-12-17

Cursuri extracurriculare cu profesori internationali
publicat: 2018-10-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 20 vizitator(i).Noiembrie 2018

UNIversities for Futures wORk Skills 2020

La Universitatea din Warmia si Mazury, s-a lansat programul international UNIversities for Futures wORk Skills 2020. Partenerii UWM sunt 5 universitati si 2 companii din 5 tari europene.
Pentru reuniunea de trei zile (29-31.10), reprezentantii universitatilor din Spania, Grecia, Belgia, Romania si Portugalia au venit in Kortowo (Polonia). Punctul principal al intalnirii a fost semnarea unui acord cu autoritatile UWM, care a inceput programul de schimb si formare internationala Erasmus+. Valoarea proiectului, al carui lider este Universitatea din Warmia si Mazury, este de 288.731 EUR.

Semnarea contractului a fost precedata de scurte prezentari ale universitatilor partenere cu privire la participarea in proiect. Rolul cheie in pregatirea intalnirii a fost jucat de angajatii Facultatii de Economie din UWM: dr. Bogdan Wlodarczyk, care a preluat functia de manager de proiect si dr.Marek Szturo, care va fi unul dintre experti. La intalnire au participat, de asemenea, prof.Roman Kisiel, decanul WNE si prof.Anna Organisciak-Krzykowska, prodecan pentru cercetare si cooperare internationala WNE. UWM a fost reprezentata de prof.Jerzy Jaroszewski, prorector pentru cercetare.

"Astazi pregatim bazele proiectului, care va fi implementat in urmatoarele 30 de luni. Proiectul va include o cercetare realizata pe pietele fortei de munca din Europa, inclusiv piata poloneza, apoi va dezvolta cursuri adecvate pentru studenti si doctoranzi pentru a-i pregati pentru noua piata a fortei de munca. Universitatile vor pregati 40 de studenti si 4 profesori care apoi vor instrui studentii nostri. De asemenea, vom pregati un curs online in domeniul asa-numitelor abilitati soft. Reuniunea de astazi este, de asemenea, o mare oportunitate de a prezenta universitatea noastra pe scara mai larga, deoarece majoritatea participantilor prezenti astazi viziteaza tara noastra pentru prima data." - explica Dr.Bogdan Wlodarczyk.

Participantii la proiect vor instrui un numar de 80 de studenti din universitatile partenere in domeniul competentelor soft si 16 profesori universitari pentru a desfasura cursuri de dezvoltare a competentelor soft.

Partenerii UWM sunt: Universitatea Romano-Americana (Bucuresti), Haute Ecole de la Province din Lisge (Belgia), Universidad do Vigo (Spania), Instituto Politecnico do Porto (Portugalia) si companiile de consultanta Metodo Estudios Consultores SLU si Infalia (Grecia). Urmatoarea intalnire a participantilor la proiect este planificata pentru primavara anului 2019 in Romania.

Proiectul a Ónceput la 1 septembrie 2018 si se va incheia la 28 februarie 2021.
ACTUALIZARE! - Alegeri studenti

ACTUALIZARE!
Marti, 6 noiembrie 2018, intre orele 12.00 si 18.00, in Holul Central (corp B) vor avea loc ALEGERILE REPREZENTANTILOR STUDENTILOR in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane (Senat si Consiliile Facultatilor).


Luni 5 noiembrie 2018, intre orele 12.00 si 18.00, in Holul Central (corp B) vor avea loc ALEGERILE REPREZENTANTILOR STUDENTILOR in structurile de conducere ale Universitatii Romano-Americane (Senat si Consiliile Facultatilor).

Detalii privind candidatii si metodologia sunt disponibile in pagina web dedicata
Curs extracurricular: A Therapy The World Forgotten: Stress Management Techniques For 21st Century Professionals

Lect.dr. Dan Radu Poenaru va sustine in perioada 4 - 7.12.2018 cursul extracurricular A Therapy The World Forgotten: Stress Management Techniques For 21st Century Professionals.
Acesta se va desfasura conform programului:
- 4.12.2018 - 10:30-13:30, Sala 326
- 6.12.2018 - 10:30-13:30, Sala 326
- 7.12.2018 - 10:30-13:30, Sala 319

Cursul se adreseaza exclusiv studentilor de la Facultatea EFSK.

Inscrierile se fac exclusiv prin platforma online dedicata guestcourses.rau.ro.


Participarea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
Limba de lucru: Engleza.


Curs extracurricular "Romania's Long Road from Communism to Democracy"

Universitatea Romano-Americana, impreuna cu Liberty University, SUA, organizeaza cursul extracurricular intensiv "Romania's Long Road from Communism to Democracy".

Activitatea se va desfasura in data de 17 noiembrie 2018, orele 10:00 - 17:00, in Sala 321.
Profesorii care vor sustine cursul sunt:
- Stephen Bowers, Prof.univ.dr, Liberty University, SUA
- Mihaela Istrate, Lect.univ.dr., URA

Cursul este destinat studentilor URA de la programele "cu frecventa redusa".
Participarea se face exclusiv pe baza de inscriere online, prin intermediul site-ul dedicat cursurilor extracurriculare: guestcourses.rau.ro


Apasa pentru marireParticiparea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
Limba de lucru: Engleza.


Caravana Ospitalitatii

Facultatea de Economia Turismului Intern sI Intenational (ETII) va invita sa participati la un eveniment important.
Caravana Ospitalitatii se opreste in campusul Universitatii Romano-Americane marti, 27.11.2018, in Amfiteatru 1, la ora 9.30.

Profitati de ocazia de a interactiona cu profesionisti de top din industria turismului, precum:
 • Lior Bebera - GM Hotel Intercontinental
 • Rainer Gieringer - GM Hotel Hilton Athene Palace
 • Georgeta Grecu - GM Hotel Cismigiu
 • Larisa Budaca - GM Golden Tulip Victoriei
 • Calin Ile - GM Ibis Hotels
 • Malin Malineanu - GM New Concept Travel
 • Dragos Popescu - GM Concept Hotels
 • Florin Tancu - GM Weco-Travel, Presedinte Skal International Bucuresti
Acestia va vor spune povestea lor profesionala, cum au reusit sa urce treptele carierei si ce asteptari au de la viitorii lor colegi.
Dezbatere "Intelegem era in care traim? Tehnologia redefineste regulile jocului." UiPath @URA

Facultatea de Informatica Manageriala din cadrul Universitatii Romano-Americane va invita la dezbaterea "Intelegem era in care traim? Tehnologia redefineste regulile jocului."
Evenimentul va avea loc in data de 5 decembrie 2018, de la ora 10:00, in Amfiteatrul 1 "Woodrow Wilson".

Invitatul special al evenimentului este dl. Alexandru BOLD, Sr. Director, Global Technical Solution Portfolio at UiPath , absolvent al Facultatii de Informatica Manageriala. Va invitam sa aflati direct de la el detalii despre primul unicorn romanesc - o companie de IT evaluata la peste 1 miliard de dolari.


Apasati pentru a mariParticiparea este considerata activitate extracurriculara pentru studentii URA.
Limba de lucru: Romana.


Masa rotunda ""Tendinte si provocari ale pietei muncii pentru absolventii de economie si afaceri internationale. Leasingul de personal"

Intr-o piata a muncii aflata intr-o continua schimbare, cu numeroase provocari pentru tinerii care doresc sa fie selectati pentru locuri de munca in cadrul unor companii si institutii, Facultatea de Studii Economice Europene organizeaza masa rotunda "Tendinte si provocari ale pietei muncii pentru absolventii de economie si afaceri internationale. Leasingul de personal".

Invitatul nostru este dl. Tony Zamfir, specialist in recrutare, HR Manager al IAE Interim SRL. Evenimentul va avea loc in sala 314 si este considerat activitate extracurriculara. Numarul de locuri este limitat la 30 de participanti.
Caravana Ospitalitatii la URA

In data de 27.11.2018, Universitatea Romano-Americana a fost gazda Caravanei Ospitalitatii, eveniment care a purtat semnatura organizatiei Skal International.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate excelenta pentru studentii Facultatii de Economia Turismului Intern si International de a sta fata in fata cu nume cu rezonanta din industria turismului, de a descoperi ce se afla in spatele brandurilor de succes si de a intelege ca pasiunea, perseverenta, atitudinea pozitiva si creativitatea sunt valorile care definesc carierele stralucite in domeniul ospitalitatii.
Invitatii speciali care au impartasit studentilor propriile experiente - si carora Universitatea Romano-Americana le multumeste si in acest context - sunt:
 • Lior Bebera - GM Hotel Intercontinental
 • Rainer Gieringer - GM Hotel Hilton Athene Palace
 • Georgeta Grecu - GM Hotel Cismigiu
 • Larisa Budaca - GM Golden Tulip Victoriei
 • Calin Ile - GM Ibis Hotels
 • Malin Malineanu - GM New Concept Travel
 • Dragos Popescu - GM Concept Hotels
 • Florin Tancu - GM Weco-Travel, Presedinte Skal International Bucuresti • Apasati pentru a mari

  Apasati pentru a mari

  Stagii de practica Sephora

  Universitatea Romano-Americana si Sephora anunta disponibilitatea de stagii de practica pentru pozitia de Beauty Adviser, in regim part-time (6h) sau full-time (8h).

  Aplicatiile se primesc pe adresa de posta electronica recruitment@sephora.ro (mentionand la subiect: "REFSTUDENT").
  Candidatii ideali trebuie sa dea dovada de creativitate, abilitati de comunicare, atitudine pozitiva, capacitate antreprenoriala si excelenta in executie.

  Prezentarea pozitiilor va avea loc in ziua de miercuri, 5 decembrie 2018, ora 12:00, in Sala Senatului URA.


  Apasati pentru a mari
  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2007-11-08 (26093 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor