Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Spectacol de Craciun - 2017
publicat: 2017-11-24

Cursuri IATA
publicat: 2017-11-17

Curs "Agent de turism - ghid"
publicat: 2017-11-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 41 vizitator(i).Noiembrie 2017

Erasmus+ STARS - Conferinta de lansare

Centrul de Drepturile Omului si Migratie din cadrul Universitatii Romano-Americane, impreuna cu Universitatea din Luxemburg, Departamentul de Drept al Universitatii Roma Tre, Universitatea Palacky din Olomouc si Universitatea din Brescia au placerea sa va invite sa participati la conferinta internationala prilejuita de lansarea proiectului european "Skills transfers in academia: a renewed strategy enhancing legal clinics in the European Union", un proiect focalizat pe educatia si cercetarea juridica practica.

Evenimentul are loc pe 24 noiembrie 2017, incepand cu ora 9:00, in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane.

Pentru mai multe detalii si inregistrare va rugam vizitati site-ul dedicat:
erasmusplus.stars.rau.ro


Apasa pentru marire

FollowUp - MLIBCW-2017

In perioada 2-3 Noiembrie 2017, Universitatea Romano-Americana a organizat o noua editie a conferintei internationale "MANAGEMENT, LEADERSHIP AND INNOVATION TOWARDS A BETTER CHANGING WORLD", eveniment organizat in parteneriat cu International Air Transport Association (IATA) Eastern Europe, Romanian Airport Services si VARNA University of Management (BULGARIA) si sponsorizat de Gray Line Romania, Romanian Airport Services, Students Experience, Afri-Cola, DoubleTree by Hilton si BLK.

Reprezentanti ai mediului academic din Romania si din strainatate, precum si specialisti din mediul de business au raspuns provocarii de a dezbate noile tendinte si abordari din domenii precum aviatia, turismul, inovasiile tehnologice, interculturalitatea, strategiile de marketing in secolul 21 sau internationalizarea educatiei.

Prima zi a conferintei (2 Noiembrie) a fost dedicata prezentarii rezultatelor cercetarii stiintifice si dezbaterilor pe marginea subiectelor abordate. Aykut Korkmaz (Athenee Palace Hilton Bucuresti), Maya Ivanova (Varna University of Management), Antonio Tassone (Lufthansa), Ismail Albaidhani (United Nations), Razvan Pirjol (Bucharest Tourism Board), Robert Komartin (Amadeus) si Alexandru Bogdan (TheMiNE.io) au fost invitatii speciali ai evenimentului.
Prezentarile acestora au deschis dezbaterile privind tendintele in industria ospitalitatii si strategiile marilor companii aeriene, necesitatea pregatirii continue a resursei umane pentru adaptarea la o lume in schimbare. Evolutia tehnologiei a reprezentat si de aceasta data un subiect de interes, fiind prezentate noile trenduri din turism, aviatie sau utilizarea monedei virtuale si a tehnologiei blockchain.
Cea de-a doua zi a conferintei (3 Noiembrie) a fost dedicata studentilor, masteranzilor, dar si elevilor de la licee de profil, care au participat la atelierele interactive "Tour guide vs. Travel Blogger" si "Yesterday's Boss, Tomorrow's Leader" moderate de Raluca Muresan (Trip to Romania), respectiv Madalin Mancila (Concediu.com).

La eveniment au participat aproximativ 300 de persoane din mediul academic si de business, precum si studenti, masteranzi, doctoranzi si absolventi.
Curs "Agent de turism - ghid"

Departamentul de Formare Continua din cadrul Universitatii Romano-Americane organizeaza cursul de calificare "AGENT DE TURISM - GHID" (autorizat ANC, cod C.O.R. NC5113.3.1.).

Conditii de acces: studii medii
Durata curs: 1.080 ore (360 ore teoretice si 720 ore practice)
Inscrieri: pana pe 24.11.2017

Detalii: lect.univ.dr. Patricia DODU - telefon 0722.547.662 sau online, aici:
http://bit.ly/2AJpqcL


Apasa pentru marire

Cursuri IATA

Centrul IATA RAU organizeaza un nou curs IATA Foundation in Travel and Tourism with Amadeus, in perioada 22.01 - 7.02.2018 la Universitatea Romano-Americana, respectiv un curs IATA Travel and Tourism Consultant, in perioada 8 - 14.02.2018.

Inscrierile sunt deschise pana pe 22 Decembrie 2017, in limita locurilor disponibile, iar examenul va avea loc in Martie 2018.© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2007-11-08 (25106 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor