Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
9 ianuarie 2017 - Reluarea activitatii didactice
publicat: 2017-01-07


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 75 vizitator(i).Decembrie 2016

Conferinta Marketing Innovation

Facultatea de Management-Marketing din cadrul Universitatii Romano-Americane are placerea de a va invita la conferinta "Marketing Innovation", sustinuta de catre renumita profesoara Fabiola Sfodera din Departamentul de comunicare si cercetare sociala, Universitatea Sapienza din Roma, Italia, in data de 6 decembrie 2016, in intervalul orar 15:30 - 16:30, la Sala Senatului, etaj 1, corp de cladire B.
MICROSOFT @URA

Va invitam la un eveniment deosebit ce va avea loc miercuri, 7 decembrie 2016, de la ora 12:30, in Aula Magna a Universitatii Romano-Americane.
Evenimentul este organizat de MICROSOFT Romania.

In cadrul evenimentului intitulat "Microsoft - The Future of Technology", avand ca motto "and why YOU should be part of it", vor fi prezentate: compania, programele academice, programul MSP si concursurile Hackaton. De asemenea, vor fi prezentate intr-o maniera utila si practica diverse elemente legate de Microsoft Azure, Artificial Intelligence, Microsoft Student Partner, Microsoft Imagine si Windows 10.

Evenimentul este luat in considerare, exclusiv pentru programele de studii in limba romana, si pentru:
- activitate de tip Soft Skills pentru saptamana respectiva
- activitate de tip extracurriculara (conform regulamentului de acordare a burselor pentru programele de studii in limba romana)


Apasati pentru varianta marita

UE - un actor global preocupat de schimbarile climatice si de relatia cu SUA

Facultatea de Studii Economice Europene, in parteneriat cu Centrul de Informare Europe Direct Bucuresti, gazduit de Institutul European din Romania (IER), are placerea de a va invita la evenimentul in format world cafe (cafeneaua publica), intitulat UE - un actor global preocupat de schimbarile climatice si de relatia cu SUA, care va avea loc in data de 9 decembrie, intre orele 11:00 - 13:00 la Universitatea Romano-Americana, B-dul Expozitiei nr. 1 B, sala 223, etaj 2.

Evenimentul UE - un actor global preocupat de schimbarile climatice si de relatia cu SUA isi propune sa creasca gradul de informare al tinerilor pe tema prioritatilor Comisiei Europene, prin dialog si interactiune cu specialisti in domeniu. El este dedicat dezbaterii unor teme de maxima actualitate si interes la nivel european si global, precum problematica schimbarilor climatice si a relatiilor dintre UE si SUA. Chiar daca la prima vedere alaturarea tematica poate parea eterogena, evenimentul isi propune, prin discutii interactive specifice formatului world-cafe, sa abordeze unele teme specifice, incluse in planul de lucru al Comisiei Juncker, precum: O uniune energetica solida, insotita de o politica in domeniul schimbarilor climatice orientata spre viitor; Un acord de liber schimb rezonabil si echilibrat cu SUA; Un actor mai puternic pe plan mondial.
Clubul de turism Travel Mates e sigur ca "Mos Craciun exista!"

Clubul de turism Travel Mates are deosebita placere de a va invita la a doua editie a evenimentului "Mos Craciun exista!", care va avea loc in data de 14 decembrie 2016 la Universitatea Romano-Americana.
Evenimentul este organizat in parteneriat cu Romanian-Airport Services si TravelMaker, iar invitatii speciali sunt copiii de la Centrul de Zi Casa "Sf. Iosif".

De asemenea, va asteptam pana la data de 14 decembrie in holul universitatii la standul Travel Mates pentru a dona jucarii si decoratiuni pentru brad, pentru a cumpara prajituri pregatite de studentii Facultatii de Economia Turismului Intern si International sau pentru a contribui in orice fel la aceast? initiativa. Cadourile primite si fondurile stranse ne vor ajuta pe fiecare sa devenim "Mos Craciun" pentru o zi si sa fim alaturi de micutii participanti in aceasta "poveste" care speram ca ii poate aduce mai aproape de magia Craciunului.

 • Agenda evenimentului


 • Va multumim anticipat pentru implicarea dumneavoastra si va asteptam cu drag la evenimentul nostru!


  Apasati pentru varianta marita
  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-10 (20232 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor