Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Alegeri Studenti 2020
publicat: 2020-01-16

Cursuri extracurriculare cu profesori internationali - sem.2, 2018-2019
publicat: 2019-10-01


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 36 vizitator(i).Mesaj de condoleante

Sunt profund indurerata de disparitia prematura si nedreapta a celui care ne-a fost indrumator, l-am apreciat si l-am admirat in tot ceea ce a facut. A fost alaturi de fiecare dintre noi, inca ii mai simtim prezenta, ii vom fi pentru totdeauna profund recunoscatori. Va ramane vesnic in amintirea noastra.

Sincere condoleante.


Alexandra Stroe,
studenta a Universitatii Romano Americane,
membra fondatoare a Grupului folk "ATLANTIS"


Suntem cu totii tristi si profund marcati pentru o asemenea pierdere,mai ales in conditiile in care multi dintre noi nu ne-am fi asteptat la asa ceva, ba din contra,atitudinea si spiritul Domniei Sale ne dadea impresia ca totul este ok si ca avea inca destui ani sa ne onoreze in fata claselor de cursuri si, bineinteles, la conducerea Universitatii Romano-Americane. Avem toate motivele sa ii multumim Domniei Sale pentru tot devotamentul pe care l-a depus inca din 1991 de la infiintarea Universitatii Romano-Americane,acest lucru fiind prezent si intr-o declaratie a Domnului Rector Ion Smedescu : "Pentru mine, Universitatea Romano-Americana inseamna totul: casa, familie, profesie si timp liber".

Fie ca trupul neinsufletit al Domniei Sale sa se odihneasca in liniste si pace,si fie ca noi sa il amintim cu drag si sa ducem mai departe ceea ce a lasat dansul in urma.

Sincere condoleante familiei Smedescu, prietenilor si apropiatilor Domniei Sale !!!

Dumnezeu sa-l odihneasca !!!


Naghi Mihai-Iulian,
student al Universitatii Romano Americane,
membru fondator al Grupului folk "ATLANTIS"


"S-a stins lumina Lumii" scrie pe mormantul lui Iancu de Hunedoara... voievod Transilvanean. Acum, din nefericire putem spune ca "S-a stins steaua ce lumina Universitatea Romano-Americana". Transmitem sincere condoleante familiei Smedescu, cat si tuturor celor care au fost aproape de "Domn' profesor". Cu toate acestea Prof. Dr. Ion Smedescu traieste in continuare prin toti cei pe care i-a atins: fie cu intelepciune, fie cu rabdare, fie cu blandete, sau cu severitatea dascalului ce trebuie sa te invete lucruri despre tine...Ion Smedescu traieste in sufletul si mintea profesorilor si studentilor din viata carora a facut atata timp parte! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l lase sa se bucure de tot ceea ce a implinit pe parcursul vietii!


Paul Olteanu,
student al Universitatii Romano Americane,
fan al Grupului folk "ATLANTIS"


Nu vom putea uita prezenta Domnului Rector Ion Smedescu alaturi de Grupul folk "ATLANTIS", in concertele de la universitate (imediat dupa debut si la concertul de inchidere a cursurilor anului universitar 2007 - 2008, in holul central).
A fost o personalitate exceptionala (care indragea muzica) si un vizionar (in ceea ce priveste dezvoltarea relatiilor transatlantice). Pentru toate acestea Grupul folk "ATLANTIS" (care are intre membrii sai fondatori si pe studentul Dan Smedescu, aflat in prezent la studii in Statele Unite) ii va pastra o vesnica amintire.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!


Ioan Iacob,
Departamentul de limbi straine al Universitatii Romano Americane,
initiatorul Grupului folk "ATLANTIS"

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2008-10-06 (3385 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor