Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Cursuri extracurriculare cu profesori internationali - sem.2, 2018-2019
publicat: 2019-10-01


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 22 vizitator(i).Mesaj de condoleante

Nici un cuvant nu poate inlocui durerea ce apasa pe umerii intregii universitati, a miilor de studenti, a prietenilor, a familiei, a celor care au avut onoarea si norocul de a-l cunoaste pe DOMNUL PROFESOR DOCTOR UNIVERSITAR ION SMEDESCU. A stiut sa fie RECTOR (si a condus cu mandrie si intelepciune Universitatea Romano-Americana timp de 18 ani); a stiut sa fie cel mai bun profesor (prin modul sau unic de a imbina utilul cu placutul, explica pe intelesul tuturor, iar la cursuri toti asteptam cu sufletul la gura urmatoarele povesti reale despre lumea marketingului); a stiut sa fie om si nu orice om, cu unul cu suflet, care-i ajuta mereu pe cei din jurul sau.
Pare aproape ireala disparitia dansului dintre noi ... atat de ireala incat il asteptam in fiecare dimineata sa vina la universitate, sa deschida usa si sa-si reia activitatile zilnice. Atat de ireal incat inca tresarim la fiecare telefon sau deschidere de usa ... A fost un om drept, iar acum s-a dus in lumea celor drepti sa ne vegheze si sa ne indrume pasii mai departe in viata de acolo.

Pentru noi insa, va ramane mereu viu ... va ramane acelasi om care ne arata drumul cel bun cand ne aflam la o rascruce de drumuri ... va ramane mereu RECTORUL, PRESEDINTELE FONDATOR SI NU IN ULTIMUL RAND PROFESOR UNIVERSITAR DOCTOR ION SMEDESCU.

SINCERE CONDOLEANTE!


FAMILIA CHICUS (LIVIA, ANDREEA, MIHAI SI ANDY)

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2008-10-07 (3571 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor