Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Cursuri extracurriculare cu profesori internationali - sem.2, 2018-2019
publicat: 2019-10-01


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 22 vizitator(i).Mesaj de condoleante

Adio, Domnule Profesor!

Am aflat cu profund regret de decesul eminentului om de stiinta si de cultura prof. univ. dr. ION SMEDESCU, presedintele fondator si rectorul Universitatii Romano- Americane din Bucuresti, Cetatean de Onoare al Municipiului Ramnicu Valcea.
Prin trecerea in nefiinta a prof. dr. Ion Smedescu, fiu al meleagurilor valcene, invatamantul universitar romanesc pierde un conducator si un cadru didactic de elita, stralucita personalitate romaneasca, cu faima pe toate meridianele lumii. Multi tineri valceni, de-a lungul a peste un deceniu si jumatate de la fondarea Universitatii Romano- Americane, au urmat cursurile acestei prestigioase institutii si, astazi, se mandresc cu faptul ca sunt absolventii uneia dintre cele mai de seama citadele ale invatamantului superior romanesc.

Impietriti de durere, membrii colectivului redactiei "Curierul de Valcea", pe care i-a indragit si iubit cu sufletul sau nobil, prietenii, fostii sai studenti, precum si cei actuali, consatenii sai din Cernisoara, toti cei care l-au cunoscut pe stralucitul dascal defunct Ion Smedescu regreta disparitia sa prematura si sunt alaturi, in aceste clipe grele, de mare suferinta, de familia sa indurerata, de comunitatea academica din care a facut parte cu eminenta.

Inalta noastra compasiune la disparitia acestui minunat OM care, in toata viata sa, a degajat in jur numai lumina si multa iubire.

Dumnezeu Sa-l aiba in paza Sa, luminandu-i calea si dincolo de hotarele mortii.

Ioan, Silvia si Sorin Alexandru Barbu,
Impreuna cu membrii redactiei "Curierul de Vālcea"

© Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

Publicat la: 2008-10-08 (3247 citiri)

[ Inapoi ]
  Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor