Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Burse de Studii - Calendar
publicat: 2018-02-14

Intalnire Informala - "Leadership local sau organizare comunitara"
publicat: 2018-02-14

Training - "Leadership local sau organizare comunitara"
publicat: 2018-02-13


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 20 vizitator(i).OFFICE365 - @student.rau.roapasa aici!
For ENGLISH TAUGHT PROGRAMS click here!

Adresa de EMAIL INSTITUTIONAL este ELEMENTUL CENTRAL pentru toate conturile online la care au acces studentii Universitatii Romano-Americane!


 1. cont de posta electronica institutionala - elementul central de legatura intre toate conturile online institutionale (in aceste cazuri este folosit ca nume utilizator sau adresa de posta electronica pentru recuperarea parolelor), pentru primirea anunturilor/mesajelor din partea institutiei, pentru utilizarea online si descarcarea aplicatiilor Microsoft Office licentiate de catre universitatea pentru studenti. Toate conturile nou create la inceputul unui an universitar sunt activate dupa data de 15 octombrie a.c.

 2. cont de platforma pentru situatia scolara - pentru accesarea materialelor didactice, situatiilor scolare, notelor finale, orarelor etc. ATENTIE - acest cont este legat de adresa de posta electronica institutionala corespunzatoare ciclului de studii pentru care doriti sa accesati materiale in format electronic. Aceste conturi sunt activate dupa 15 octombrie a.c., din momentul primirii notificarii de activare si ghidului de utilizare in INBOX-ul adresei dumneavoastra de tip @student.rau.ro relevante.

 3. cont Imagine - pentru descarcarea de aplicatii Microsoft complet gratuit si legal, in regim academic, pentru studentii si cadrele didactice ale universitatii.

 4. cont Anelis Plus - pentru accesarea de baze de date internationale cu articole/lucrari de cercetare, pe baza de abonament platit de catre universitate pentru studenti si cadre didactice.


nume.initiale.prenumeXX@student.rau.ro


Nota: Caracterele XX se inlocuiesc cu ultimele doua cifre ale anului calendaristic in care studentul/masterandul a fost inmatriculat in anul I de studii, pentru ciclul de studii actual.

Exemplu:
Ionescu M. Andrei-Florin, inmatriculat in anul I de studii la masterat in octombrie 2016 are adresa de posta electronica: ionescu.m.andreiflorin16@student.rau.ro

Adresele create inainte de 2015 folosesc o singura cifra inainte de semnul @, reprezentand ultima cifra a anului in care studentul/masterandul a fost inmatriculat in anul I de studii.

Parola initiala a contului tau este propriul tau CNP sau numarul de pasaport in cazul studentilor straini inmatriculati la programe de studii in limba engleza (exclusiv cifrele, fara orice eventuale litere sau 0-uri de la inceputul sirului de caractere) - dupa ce te conectezi prima data va trebui sa iti alegi obligatoriu o parola noua. In cazul in care parola initiala ar fi fost mai mica de 9 caractere aceasta a fost creata prin completarea la sfarsitul numarului cu atatea caractere 0 cate au fost necesare pentru a se atinge lungimea minima de 9 caractere pentru parola.


Anunturi privind evenimente organizate sub egida universitatii sau in parteneriat, anunturi importante privind activitatea ta academica, anunturi privind taxele de studii, anunturi privind examenele etc. Toate aceste informatii sunt disponibile numai prin intermediul casutei tale de posta electronica "@student.rau.ro".
Pentru a putea fi la curent permanent cu toate noutatile anuntate de catre universitate va sfatuim sa redirectati traficul acestei adrese de posta electronica institutionala catre o casuta de posta electronica personala pe care o folositi constant (ex. abc@gmail.com, abc@yahoo.com etc.).
Acest lucru se realizeaza extrem de simplu: va conectati prin intermediul unui browser la casuta dumneavoastra de posta electronica institutionala, alegeti din partea dreapta-sus a paginii web optiunea Settings (vizual, rotita zimtata), din meniul vertical nou aparut alegeti Mail, apoi din partea stanga a paginii web alegeti Mail, apoi mai jos alegeti Accounts, apoi mai jos alegeti Forwarding. In partea centrala a paginii web alegeti acum optiunea Start forwarding, in casuta de text activata treceti adresa de posta electronica personala, apasati pe Salvati in partea de sus a acestei zone.


Adrese utile:
 • Lista de adrese "@student.rau.ro"
 • Intrebari frecvente
 • Adresa web pentru accesarea serviciului de posta electronica: mail.student.rau.ro
 • Afla mai multe despre OFFICE365

 • IMPORTANT!

  In cazul in care ati uitat parola de acces la contul dumneavoastra "@student.rau.ro" va rugam sa veniti cu un act de identitate/carnet de student vizat la Departamentul IT, corp B, etaj 1, sala 119, intre orele 8:30 - 16:30. In cazul in care nu puteti ajunge in timp util la biroul 119, va rugam sa ne contactati prin posta electronica la adresa webadministrator@rau.ro, trimitand obligatoriu o scanare a actului de identitate/carnetului de student vizat si exact adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala (verificati in prealabil lista de adrese de mai sus).
  In cazul in care ati trimis exact toate aceste informatii veti primi in termen de maxim 48 de ore lucratoare un mesaj de posta electronica, pe adresa de la care ne-ati contactat, cu o noua parola aleatoare si temporara (valabila 5 zile). La momentul conectarii cu aceasta parola generata de platforma vi se va cere sa va alegeti o alta parola personala. Pe parcursul celor 48 de ore lucratoare va rugam sa verificati si directoarele SPAM/JUNK ale contului de posta electronica de pe care ne-ati contactat.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2009-02-16 (113006 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor