Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Concurs National de Procese Simulate - Drept Comercial 2019
publicat: 2019-04-23

Scoala de Vara - SeoulTech University (Coreea de Sud)
publicat: 2019-04-16

Cursuri extracurriculare cu profesori internationali - sem.2, 2018-2019
publicat: 2019-02-19


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 34 vizitator(i).OFFICE365 - @profesor.rau.ro

Foloseste acum propria ta adresa de posta electronica institutionala "@profesor.rau.ro"nume.prenume@profesor.rau.ro
Ai acum propria ta adresa de posta electronica institutionala pentru a comunica mai bine si mai sigur cu studentii si colegii, pentru a crea un blog, pentru a stoca date online pentru a folosi suita de aplicatii online Office365... si multe altele!

Anunturi privind evenimente organizate sub egida universitatii sau in parteneriat, anunturi importante privind activitatea ta academica, anunturi privind diverse activitati institutionale, anunturi privind examenele, invitatii etc. Toate aceste informatii sunt disponibile numai prin intermediul casutei tale de posta electronica "profesor.rau.ro".

Parola initiala a contului tau este propriul tau CNP - dupa ce te conectezi prima data va trebui sa iti alegi obligatoriu o parola noua.


Comunica rapid si sigur cu studentii tai numai prin intermediul casutei tale de posta electronica "@profesor.rau.ro" - serverul tau de posta electronica este direct legat de "@student.rau.ro" si astfel nu mai apar confuzii, mesaje pierdute, considerate spam, intaziate etc.

Numai prin intermendiul casutei tale de posta electronica "@profesor.rau.ro" ai acces la titluri gratuite realizate de compania Microsoft, prin programul DreamSpark.

Adrese utile:

 • Lista de adrese "@profesor.rau.ro"
 • Intrebari frecvente si suport
 • Adresa web a serviciului de posta electronica: mail.profesor.rau.ro • Afla mai multe despre OFFICE365 si SkyDrive! >>


  IMPORTANT!: In cazul in care ati uitat parola de acces la contul dumneavoastra "@profesor.rau.ro" va rugam sa veniti cu un act de identitate la Departamentul IT, Corp B, etaj 5, sala 521. Ne cerem scuze anticipat dar problema se datoreaza exclusiv implementarii unui sistem defectuos de catre compania partenera Microsoft in ceea ce priveste aceasta problema.
  Speram ca situatia sa fie temporara si in cel mai scurt timp posibil sa fie reimplementat sistemul automatizat anterior.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2009-02-16 (76682 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor