Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 36 vizitator(i).OFFICE365 - @profesor.rau.ro

Foloseste acum propria ta adresa de posta electronica institutionala "@profesor.rau.ro"[email protected]
Ai acum propria ta adresa de posta electronica institutionala pentru a comunica mai bine si mai sigur cu studentii si colegii, pentru a crea un blog, pentru a stoca date online pentru a folosi suita de aplicatii online Office365... si multe altele!

Anunturi privind evenimente organizate sub egida universitatii sau in parteneriat, anunturi importante privind activitatea ta academica, anunturi privind diverse activitati institutionale, anunturi privind examenele, invitatii etc. Toate aceste informatii sunt disponibile numai prin intermediul casutei tale de posta electronica "profesor.rau.ro".

Parola initiala a contului tau este propriul tau CNP - dupa ce te conectezi prima data va trebui sa iti alegi obligatoriu o parola noua.


Comunica rapid si sigur cu studentii tai numai prin intermediul casutei tale de posta electronica "@profesor.rau.ro" - serverul tau de posta electronica este direct legat de "@student.rau.ro" si astfel nu mai apar confuzii, mesaje pierdute, considerate spam, intaziate etc.

Numai prin intermediul casutei tale de posta electronica "@profesor.rau.ro" ai acces la:


Adrese utile:
 • Lista de adrese "@profesor.rau.ro"
 • Intrebari frecvente si suport
 • Adresa web pentru accesarea serviciului de posta electronica: mail.profesor.rau.ro

 • IMPORTANT!

  In cazul in care ati uitat parola de acces la contul dumneavoastra de posta electronica "@profesor.rau.ro" va rugam sa veniti cu un act de identitate la Departamentul IT, corp B, etaj 1, sala 119, intre orele 8:30 - 16:30.
  In cazul in care nu puteti ajunge in timp util la biroul 119, va rugam sa ne contactati prin posta electronica la adresa [email protected], trimitand obligatoriu o scanare a actului de identitate/legitimatiei de cadru didactic vizata si exact adresa dumneavoastra de posta electronica institutionala (verificati in prealabil lista de adrese de mai sus).

  NU completati mesajul cu nimic altceva, singurul text (in afara unei eventuale semnaturi automate pe care o puteti utiliza daca este configurata in contul de posta electronica de pe care ne contactati) din interiorul mesajului trebuie sa fie adresa de posta electronica @profesor.rau.ro pentru care ati uitat parola iar in atasament anexati o poza clara a actului de identitate/carnetului de student vizat.
  Mesajul va fi prelucrat de o functie automatizata iar in cazul in care nu respectati aceste instructiuni este posibil ca aceasta sa nu produca rezultatul corect.


  In cazul in care ati trimis exact toate aceste informatii veti primi in termen de maxim 48 de ore lucratoare un mesaj de posta electronica, pe adresa de la care ne-ati contactat, cu o noua parola aleatoare si temporara (valabila 5 zile). La momentul conectarii cu aceasta parola generata de platforma vi se va cere sa va alegeti o alta parola personala. Pe parcursul celor 48 de ore lucratoare va rugam sa verificati si directoarele SPAM/JUNK ale contului de posta electronica de pe care ne-ati contactat.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2009-02-16 (93641 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor