Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Scoala Internationala de Vara 2017
publicat: 2017-05-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 17 vizitator(i).Masterat - Stiinte Penale


* Programe cu predare exclusiv in limba engleza


 • Studii Universitare de Masterat, durata 2 semestre, invatamant de zi
 • Facultatea Organizatoare: DR
 • Acreditare ARACIS/MECI: Ordinul M.Ed.C.I. nr. 4666/03.08.2009 - Anexa 2


 • Tematica si bibliografie pentru concursul de admitere
 • Cerinte de redactare a eseului/proiectului
 • Ghid de Studii • Cine se poate inscrie?

  Se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta in domeniul "DREPT".

  Cum sustin concursul de admitere?

  Admiterea se face prin concurs, pe baza unui eseu, cu luarea in considerare a notei acordate de comisia de evaluare (50%) si a mediei examenului de licenta (50%).

  De ce sa ma inscriu?

  Pentru a oferi un mediu integrat de invatare si cercetare, Facultatea de Drept organizeaza programul de studii universitare de masterat de aprofundare "Stiinte penale", reprezentand ciclul II al studiilor universitare, cursuri de zi.
  Acest program asigura aprofundarea studiilor universitare de licenta in domeniul dreptului si furnizeaza masteranzilor competente profesionale si de cercetare stiintifica, specializate.

  Misiunea programului de studii universitare de masterat "Stiinte penale" consta in a pregati specialisti cu inalta calificare capabili sa raspunda printr-un comportament eficient, cerintelor actuale si de perspectiva ale mediilor economic si social, aflate intr-o permanenta dinamica. Aceste program de masterat ofera cursuri care deschid perspectivele unei varietati de cariere, precum cele de : magistrat, avocat, executor judecatoresc, mediator etc. precum si celor care activeaza in domenii conexe: sociologie, asistenta sociala, psihologie, etc.

  Obiectivele programului de studii universitare de masterat "Stiinte penale" sunt centrate pe: performanta prin acumularea de cunostinte noi si dezvoltarea de competente specifice, profesionalism prin crearea unui mediu de afirmare si promovare a valorilor fundamentale specifice domeniului pentru care se instruiesc, etica si morala prin promovarea integritatii academice, cercetare in domeniu prin implementarea de proiecte educationale si de cercetare care pot oferi masteranzilor posibilitatea de a contribui direct ca specialist in acest domeniu.

  Perspective profesionale: Absolventii masteratului de "Stiinte penale" pot ocupa urmatoarele functii: magistrat, avocat, consilier juridic, consilier de justitie, arbitru intern si international, mediator in materie penala, agent diplomatic si consular, asistent de cercetare in domeniul stiintelor juridice, referent de specialitate in justitie, functionar administrativ, executor judecatoresc.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2009-07-03 (23029 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor