Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Scoala Internationala de Vara 2017
publicat: 2017-05-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 22 vizitator(i).Master - Finante, Banci, Asigurari


* Programe cu predare exclusiv in limba engleza


 • Studii Universitare de Masterat, durata 4 semestre, invatamant de zi
 • Facultatea Organizatoare: RCFBII
 • Acreditare ARACIS/MECI: Ordinul M.Ed.C.I. nr. 4666/03.08.2009 - Anexa 2


 • Tematica si bibliografie pentru concursul de admitere
 • Cerinte de redactare a eseului
 • Ghid de Studii • Cine se poate inscrie?

  Se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta in domeniul "Stiinte Economice".

  Cum sustin concursul de admitere?

  Admiterea se face prin concurs, pe baza unui eseu, cu luarea in considerare a notei acordate de comisia de evaluare (60%) si a mediei examenului de licenta (40%).

  De ce sa ma inscriu?

  Misiunea programului de studii universitare de masterat "Finante, Banci, Asigurari" este oferirea unei dimensiuni de aprofundare specializarii obtinute prin studiile universitare de licenta, formarea deprinderilor si competentelor generale si de specialitate ale masteranzilor, astfel incat acestia sa-si completeze pregatirea profesionala pentru a corepunde, la cel mai inalt nivel, oportunitatilor de afaceri si de munca in sectoarele financiar-bancar si al asigurarilor.

  Programul de studii universitare de masterat "Finante, Banci, Asigurari" are doua componente, la fel de importante pentru pregatirea teoretica si practica a masteranzilor, o componenta didactica si, respectiv, una de cercetare stiintifica. Pe componenta didactica, un accent important in cadrul programului de masterat este pus pe strategiile si intrumentele moderne de analiza a politicilor financiare la nivelul intreprinderii, a pietelor financiar-bancare interne si internationale, pe gestiunea eficienta a fondurilor de resurse financiare, reglementare si supraveghere bancara, standardele internationale de raportare financiara sau asigurari si reasigurari.

  Sub aspectul cercetarii stiintifice, activitatea programului de studii universitare de masterat este orientata cu prioritate spre problematica specifica domeniului financiar-bancar, al asigurarilor si pietelor financiare.

  Absolventii programului de studii universitare de masterat "Finante, Banci, Asigurari" vor deveni specialisti cu o solida pregatire in domeniul financiar-bancar si al asigurarilor si vor putea, prin bogatul bagaj de cunostinte si competente dobandit, sa ocupe functii de decizie in cadrul institutiilor financiar-bancare, societatilor de asigurari, al firmelor, al institutiilor publice sau al institutelor de cercetare.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2009-07-03 (34758 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor