Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Scoala Internationala de Vara 2017
publicat: 2017-05-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 19 vizitator(i).Master - Relatii Economice Europene


* Programe cu predare exclusiv in limba engleza


 • Studii Universitare de Masterat, durata 4 semestre, invatamant de zi
 • Facultatea Organizatoare: SEE
 • Acreditare ARACIS/MECI: Ordinul M.Ed.C.I. nr. 4666/03.08.2009 - Anexa 2


 • Tematica si bibliografie pentru concursul de admitere
 • Cerinte de redactare a eseului
 • Ghid de Studii • Cine se poate inscrie?

  Se pot inscrie absolventi ai unor programe de licenta care au studiat conform planului de invatamant discipline de tipul: "Economie mondiala", "Economia Uniunii Europene", "Micro si macroeconomie", "Procese si implicatii ale globalizarii" sau altele similare.

  Cum sustin concursul de admitere?

  Admiterea se face prin concurs, pe baza unui eseu, cu luarea in considerare a notei acordate de comisia de evaluare (50%) si a mediei examenului de licenta (50%).

  De ce sa ma inscriu?

  Programul de masterat "Relatii Economice Europene" este o specializare de masterat fundamentata pe sistemul de valori si cunostinte specifice statutului de tara membra a Uniunii Europene.

  Pe baza acestui program absolventii studiilor de licenta vor putea sa-si diversifice si sa completeze pregatirea profesionala in domeniul economic astfel incat sa corespunda in mod adecvat cerintelor mediului de afaceri romanesc si european, dar si celor ale autoritatilor si institutiilor centrale, regionale, locale sau comunitare, in contextul unor cerinte tot mai exigente ale angajatorilor.
  Masteranzii se vor pregati pentru o viitoare profesie din domeniul relatiilor economice europene, pornind de la realitatea ca, in conditiile actuale ale integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, precum si in conditiile unei accentuari graduale a fenomenului de globalizare, relatiile economice europene vor dobandi o importanta tot mai mare, concomitent cu reducerea trasaturilor specifice la nivel national.

  Absolventii programului de studii universitare de masterat "Relatii Economice Europene" vor deveni specialisti cu o buna pregatire in domeniu si vor putea sa desfasoare activitati in cadrul unor institutii ale administratiei nationale centrale, regionale sau locale, in cadrul institutiilor comunitare sau, in domeniul afacerilor, in cadrul unor firme nationale sau multinationale care se manifesta in spatiul economic european sau global.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2009-07-03 (25211 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor