Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Scoala de vara "LAWding FUN", editia a II-a
publicat: 2017-06-16


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 112 vizitator(i).Master - Politici si Practici Fiscale


* Programe cu predare exclusiv in limba engleza


 • Studii Universitare de Masterat, durata 4 semestre, invatamant de zi
 • Facultatea Organizatoare: RCFBII
 • Acreditare ARACIS/MECTS: Evaluare programe de studii universitare in Consiliul ARACIS


 • Tematica si bibliografie pentru concursul de admitere
 • Cerinte de redactare a eseului
 • Ghid de Studii • Cine se poate inscrie?

  Se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta in domeniul "Stiinte Economice".

  Cum sustin concursul de admitere?

  Admiterea se face prin concurs, pe baza unui eseu, cu luarea in considerare a notei acordate de comisia de evaluare (60%) si a mediei examenului de licenta (40%).

  De ce sa ma inscriu?

  Misiunea programului de studii universitare de masterat "Politici si Practici Fiscale" consta in oferirea unei dimensiuni de aprofundare specializarii obtinute prin studiile universitare de licenta, formarea deprinderilor si competentelor generale si de specialitate ale masteranzilor, pentru a putea ocupa functii de conducere in cadrul unor institutii ale administratiei publice, companii nationale sau multinationale sau de a activa, in mod independent, ca profesionisti in domeniul fiscal.

  Programul de studii universitare de masterat "Politici si Practici Fiscale" are doua componente, la fel de importante pentru pregatirea teoretica si practica a masteranzilor, o componenta didactica si, respectiv, una de cercetare stiintifica. Sub aspect didactic este vizata asigurarea unei pregatiri la standarde inalte a masteranzilor pentru o viitoare profesie in domeniul financiar-fiscal, in cadrul programului de masterat accentul fiind pus pe strategiile si instrumentele moderne de analiza a fenomenelor macroeconomice, gestiunea eficienta a fondurilor financiare publice, reglementarea fiscala la nivel national si european.

  Sub aspectul cercetarii stiintifice, activitatea programului de studii universitare de masterat este orientata cu prioritate spre problematica specifica domeniului financiar-fiscal.
  Absolventii programului de studii universitare de masterat "Politici si Practici Fiscale" vor deveni specialisti cu o solida pregatire in domeniul financiar-fiscal si vor putea, prin bogatul bagaj de cunostinte si competente dobandit, sa ocupe functii de decizie in cadrul institutiilor publice, institutiilor financiare, firmelor, institutelor de cercetare si societatilor de consultanta nationale sau multinationale.

  Absolventii programului de studii universitare de master Politici si Practici Fiscale pot solicita dobandirea calitatii de consultant fiscal, cu respectarea conditiilor prevazute la art.4 din OG nr.71/2001, privind organizarea si exercitarea activitatii de consultanta fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, iar examenul se va sustine sub forma de interviu in fata Comisiei de evaluare a Camerei Consultantilor Fiscali.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2010-07-13 (15264 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor