Acasa Admitere Contact Informatii
           Noutati
Scoala Internationala de Vara 2017
publicat: 2017-05-08


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 20 vizitator(i).Masterat - Drept si Relatii Internationale


* Programe cu predare exclusiv in limba engleza


 • Studii Universitare de Masterat, durata 2 semestre, invatamant de zi
 • Facultatea Organizatoare: DR
 • Acreditare ARACIS/MECI: Evaluare programe de studii universitare in Consiliul ARACIS


 • Tematica si bibliografie pentru concursul de admitere
 • Cerinte de redactare a eseului/proiectului
 • Ghid de Studii • Cine se poate inscrie?

  Se pot inscrie absolventii cu diploma de licenta in domeniul "DREPT".

  Cum sustin concursul de admitere?

  Admiterea se face prin concurs, pe baza unui eseu, cu luarea in considerare a notei acordate de comisia de evaluare (50%) si a mediei examenului de licenta (50%).

  De ce sa ma inscriu?

  Pentru a oferi un mediu integrat de invatare si cercetare, Facultatea de Drept organizeaza programul de studii universitare de masterat de aprofundare "Drept si relatii internationale", reprezentand ciclul II al studiilor universitare, cursuri de zi.
  Acest program asigura aprofundarea studiilor universitare de licenta in domeniul dreptului si furnizeaza masteranzilor competente profesionale si de cercetare stiintifica, specializate.

  Misiunea programului de studii universitare de masterat "Drept si relatii internationale" consta in a pregati specialisti cu inalta calificare capabili sa raspunda printr-un comportament eficient, cerintelor actuale si de perspectiva ale mediilor economic si social, aflate intr-o permanenta dinamica. Acest program de masterat ofera cursuri care deschid perspectivele unei varietati de cariere, precum cele de: agent diplomatic si consular, functionar public, atasat, consilier diplomatic, secretar de ambasada, consilier juridic, s.a.

  Obiectivele programului de studii universitare de masterat "Drept si relatii internationale" sunt centrate pe: performanta prin acumularea de cunostinte noi si dezvoltarea de competente specifice, profesionalism prin crearea unui mediu de afirmare si promovare a valorilor fundamentale specifice domeniului pentru care se instruiesc, etica si morala prin promovarea integritatii academice, cercetare in domeniu prin implementarea de proiecte educationale si de cercetare care pot oferi masteranzilor posibilitatea de a contribui direct ca specialist in acest domeniu.

  Perspective profesionale: Absolventii masteratului de "Drept si relatii internationale" pot ocupa urmatoarele functii: agent diplomatic si consular, functionar public, atasat, consilier diplomatic, secretar de ambasada, consilier juridic, s.a.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2014-07-01 (3488 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor