Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 39 vizitator(i).PN-II-RU-TE-2014-4-2499 - Coordonarea politicilor monetare si macroprudentiale

Departamentul de cercetare al Universitatii Romano-Americane scoate la concurs urmatoarele posturi de cercetare pentru completarea echipei proiectului PN-II-RU-TE-2014-4-2499, "Coordonarea politicilor monetare si macroprudentiale", director de proiect dr. Anamaria Nicolae:

 • 2 pozitii de cercetator stiintific (Post-Doctoral Researcher)
 • 4 pozitii de student doctorand - asistent de cercetare (PhD Student)


 • Angajarea se va face pe baza de contract pe perioada determinata, cu normare partiala (2-4 ore/zi), in functie de necesitatile realizarii diverselor etape ale proiectului de cercetare si de bugetul aprobat al proiectului. Durata derularii proiectului de cercetare este 01.10.2015 - 30.09.2017.

  Cerinte:
  - Pentru pozitiile de cercetator stiintific, candidatii trebuie sa aiba titlul de doctor in economie (domeniul Finante) sau matematica si experienta de pana la 10 ani. Candidatii trebuie sa aiba lucrari stiintifice publicate in domeniile specifice temei proiectului (politici macroprudentiale, politici microprudentiale, politici monetare, modele de tip DSGE, modele de evaluare a activelor financiare, econometrie financiara, teoria retelelor, sisteme dinamice). Candidatii trebuie sa aiba cunostinte avansate de limba engleza. Persoanele care se considera eligibile pentru aceste pozitii sunt rugate sa trimita un CV, o lista de lucrari publicate si o scrisoare de intentie din care sa rezulte contributia pe care pot sa o aduca la realizarea proiectului. Toate documentele vor fi redactate in limba engleza.
  - Pentru pozitiile de student doctorand - asistent de cercetare, candidatii trebuie sa fie doctoranzi in domeniul Finante, cu o tema de cercetare doctorala in domeniile specifice proiectului. Candidatii trebuie sa prezinte acordul scris al conducatorului de doctorat pentru participarea la acest proiect si sa explice legatura dintre tema proiectului si cercetarea doctorala. Candidatii trebuie sa aiba cunostinte avansate de limba engleza. Persoanele care se considera eligibile pentru aceste pozitii sunt rugate sa trimita un CV, o lista de lucrari publicate si o scrisoare de intentie din care sa rezulte contributia pe care pot sa o aduca la realizarea proiectului. Toate documentele vor fi redactate in limba engleza.

  Dosarul de concurs va cuprinde:
  - Documentele specifice solicitate pentru fiecare pozitie in parte;
  - Copii ale actelor de studii (licenta, masterat, doctorat);
  - Copie Carte de identitate.

  Candidatii vor transmite dosarele de concurs, in format electronic, la adresa [email protected], pana la data de 27 martie 2016.

  Probe de selectie:
  - Analiza dosarului candidatului (eliminatorie);
  - Interviu.

  Calendar concurs:
  12.03.2016 - 27.03.2016 - trimiterea dosarelor de concurs in format electronic;
  28.03.2016 - anuntarea rezultatelor selectiei dosarelor de candidatura;
  29.03.2016 - Interviu - ora 15, sala 223, Universitatea Romano-Americana, Bd. Expozitiei nr. 1B, sector 1, Bucuresti;
  30.03.2016 - anuntarea rezultatelor concursului.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2016-03-07 (2144 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor