Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 49 vizitator(i).Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera - ConsilierePrezentare Informarea & Comunicare Consiliere Academica Orientare in Cariera Evenimente • Procesul de invatamant de tip Bologna in Universitatea Romano-Americana


 • Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera asista studentii in alegerea rutei de studii prin valorificarea optimala a continutului informativ al Ghidului de Studii si informeaza studentii despre schimbarile generale din invatamantul universitar romanesc dupa adoptarea Declaratiei de la Bologna.

  Modificarile intervenite in urma implementarii "Procesului Bologna" la facultatile cu profil economic din Universitatea Romano-Americana au cuprins:

  - reducerea duratei ciclului univesitar de licenta de la 4 ani la 3 ani;
  - durata si structura studiilor:
        - ciclul de studii universitare de licenta, cu durata de 3 ani;
        - ciclul de studii universitare de masterat, cu durata de 2 ani;
        - ciclul doctoral, cu durata de 3 ani;
  - marirea duratei si a importantei ciclului universitar de masterat de la 3 semestre la 4 semestre;
  - modificarea structurii specializarilor;
  - promovarea mobilitatii studentilor si a cadrelor didactice;
  - recunoasterea diplomelor la nivel european;
  - controlul calitatii ofertei academice.

 • Conferinte/scoli de vara


 • Organizatii pentru Tineri


 • Junior Achievement Romania

 • Junior Achievement este activa in peste 112 tari din intreaga lume; mai mult de 5,5 milioane de elevi si studenti cu varste pana la 22 ani sunt implicate anual in programele organizatiei. Junior Achievement ofera internshipuri pentru studenti in cadrul companiilor nationale si multinationale din tara si strainatate.
  Junior Achievement s-a constituit in 1919 , in SUA, drept initiativa personala a unui om de afaceri interesat sa-si invete copilul la scoala, cum se administreaza si cum functioneaza o companie. Astazi este cea mai mare, puternica si dinamica organizatie internationala de educatie in domeniul economic.

 • LEADERS Romania

 • Creaza mediul de pregatire si dezvoltare a tinerilor leaderi in cadrul societatii romanesti; sprijina dezvoltarea personala si profesionala a acestora; intermediaza intalniri cu tineri leaderi din strainatate, organizeaza cursuri de pregatire si orientare a tinerilor cu aptitudini de leader sau pentru a ajunge in functii cu putere de decizie.

 • V.I.P. (Voluntari pentru Idei si Proiecte)

 • Elaboreaza proiecte orientate catre dezvoltarea personala si profesionala a studentilor. Tinerii au posibilitatea sa isi puna in practica ideile si cunostintele teoretice si sa se integreze in mediul de afaceri romanesc. V.I.P. face legatura intre teorie si practica, bazandu-se pe spirit de echipa, profesionalism, initiativa, ledearship si etica.

 • ELSA Romania

 • Asociatia Europeana a Studentilor in Drept (ELSA-The European Law Students' Association) este cea mai mare organizatie a studentilor in drept si a tinerilor juristi din lume.
  A fost fondata la 4 mai 1981, la Viena, de catre studenti din patru tari europene: Austria, Germania, Polonia si Ungaria.
  In momentul actual din Asociatie fac parte 42 de state din Europa. ELSA numara in prezent peste 25.000 de membri cuprinsi in peste 200 de grupuri locale din tot atatea Facultati de Stiinte Juridice din Europa. La nivel international, ELSA colaboreaza cu asociatii similare din lume, cum sunt: ILSA (America de Nord), ALSA (Asia si Australia), AFLSA (Africa), COLAD (America de Sud). Cooperarea nu se limiteaza numai la nivelul asociatiilor de profil din lume.

 • AIESEC Romania

 • Ce este AIESEC?
  AIESEC este o organizatie internationala condusa de tineri. Prezenta in 1100 de universitati din 100 de tari si teritorii, AIESEC este platforma internationala pentru tineri, menita sa îi ajute sa isi descopere si sa isi dezvolte potentialul pentru a avea un impact pozitiv in societate. Suntem cea mai mare organizatie de tineri condusa de tineri din lume. Organizatia insumeaza 23.000 de membri din 100 de tari, oferindu-le oportunitatea de a trai o experienta unica.
  In Romania avem o experienta de 17 ani in materie de proiecte organizate de tineri pentru tineri.
  Fondat de AIESEC Viena, AIESEC Bucuresti a devenit in scurt timp renumit in reteaua globala (fondata in 1948) pentru calitatea oamenilor ce fac parte din ea. Principala noastra activitate este de a oferi membrilor un proces complex de dezvoltare ce cuprinde oportunitati de leadership, internship-uri internationale si participare la un mediu global de invatare.

 • BEST (Board of European Students of Technology) Romania

 • BEST este prezenta in peste 20 de state europene si in 67 de centre universitare din Europa. Intermediaza si creaza oportunitati pentru studentii din domeniul IT de a participa la cursuri de specializare si conferinte internationale si de a intra in contact cu personalitati de prestigiu din acest domeniu, precum si de a gasi un loc de munca.
  Prioritatea organizatiei este de a oferi studentilor de la facultatile de informatica din Europa servicii de cea mai inalta calitate. Sunt cei care creaza parteneriatele triunghiului inchis "student-angajator-universitate.


  Contact:


  Bd.EXPOZITIEI Nr.1B, Sector 1, Bucuresti
  Etaj 3, Camera 303
  Tel. +4-021-202.95.11 | +4-0372-120.183 | +4-0374-158.183
  e-mail:
  web: http://consiliere.rau.ro

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-05-10 (12409 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor