Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 39 vizitator(i).InternetLink - Caminapasa aici!
Studentii Universitatii Romano-Americane cazati in Hotelul-Camin din Bulevardul Expozitiei nr.1B pot beneficia de conectare permanenta la internet, cu trafic nelimitat contra unei taxe lunare aprobate de catre Senat, platibila in lei, la cursul BNR valabil in ziua platii.

Abonatii acestui serviciu beneficiaza in cadrul acestei oferte de urmatoarele conditii:

 • conectare la internet prin canal gigabit cu minim garantat de catre furnizorul de internet de 1 Gb - este largimea de banda care se imparte la toti abonatii dar aceasta latime este minimul garantat, sub care conexiunea nu scade, in cea mai mare parte a timpului latimea de banda alocata grupului de utilizatori din camin fiind superioara acestei limite
 • conectare metropolitana (Romania) prin canal minim garantat de catre furnizorul de internet de 1 Gb - este largimea de banda care se imparte la toti abonatii dar aceasta latime este minimul garantat, sub care conexiunea nu scade, in cea mai mare parte a timpului latimea de banda alocata grupului de utilizatori din camin fiind superioara acestei limite • OBSERVATII:
 • Conectarea la internet in cadrul campusului presupune asigurarea conexiunii fizice pana la portul din priza UTP din locatie, celelalte echipamente necesare conexiunii - necesare in locatia beneficiarului - sunt exclusiv in grija acestuia (ex. cablu de retea pornind din priza dedicata conexiunii, placa de retea a calculatorului ce urmeaza a fi conectat la Internet, etc).
 • Abonatul trebuie sa respecte arhitectura conexiunii in forma ceruta de standardul Universitatii Romano-Americane (ethernet 10/100/1000 Mbps, asignarea IP-ului si a DNS-ului automata de catre serverul dedicat).
 • In cazul deconectarii clientului din cauze ce tin de nerespectarea obligatiilor acestuia, termenul de reconectare este de maxim 48 de ore lucratoare din momentul remedierii cauzelor intreruperii.


 • Pentru orice alte detalii legate de conectarea la internet va rugam sa contactati Departamentul IT - Corp B, Etaj 5, Camera 521.
  Pentru studentii din cadrul hotelului-camin din campusul universitatii este disponibila situatia conectarilor la internet din camin accesand acest link.


  OBSERVATII:
  Locatia este disponibila NUMAI pentru acces din cadrul campusului universitatii.

  © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-07 (36472 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor