Acasa Admitere Contact Informatii
           Limba
Select Language:


           Noutati
Actualizare! Prelungirea suspendarii cursurilor fata-in-fata, incepand cu 18.05.2020
publicat: 2020-05-17

#StămAcasă - Sfaturi privind mişcarea şi nutriţia
publicat: 2020-04-14


           Incearca si tu!

           Cine e online
Exista in mod curent, 40 vizitator(i).Oferta educationala - ETII

Prezentare Oferta educationala Perspective profesionale Managementul FacultatiiProgramele de studii derulate in cadrul Facultatii de Economia Turismului Intern si International dezvolta studentilor atat o gandire analitica interdisciplinara cat si competente specifice serviciilor in general si turismului in special.
Dezvoltarea unei cariere in industria ospitalitatii depinde de optiunea studentilor pentru perfectionarea cunostintelor acumulate in timpul primului ciclu de studii, precum si in cel de-al doilea, de masterat - cu specializarile Administrarea Afacerilor in Turism si Economie si Afaceri in Industria Ospitalitatii.

Curicula universitara promovata de Facultatea de Economia Turismului Intern si International pentru programul de studii de licenta include discipline ce ofera studentilor informatii fundamentale din: microeconomie, macroeconomie, statistica, contabilitate, matematica aplicata in economie, informatica, drept comercial, management, marketing s.a. Studentii se pregatesc totodata in domeniul administrarea afacerilor in turism prin intermediul disciplinelor de specialitate, precum: economia turismului, economia serviciilor, gestiune hoteliera, management in turism, tehnica operatiunilor in turism, ticketing, catering, sisteme informationale si aplicatii informatice in turism, turism rural si ecoturism, sisteme de turism, design hotelier, animatie si agreement, sisteme globale de distributie (cu posibilitatea obtinerii de certificate Amadeus si certificate in segmental principalelor operatiuni din industria ospitalitatii), s.a.

Promovarea programului de studii de licenta presupune acumularea unui numar de 180 de credite, repartizate in mod uniform pe parcursul celor 6 semestre. Numarul de credite alocat fiecarei discipline de studiu variaza in functie de importanta acesteia in formarea viitorilor specialisti ai domeniului.

Crearea abilitatilor specifice industriei turismului este sustinuta de catre multitudinea activitatilor propuse studentilor pe parcursul fiecarui semestru de studiu: cercetare de teren in firme de profil, studii de caz, analize comparative, proiecte de cercetare interdisciplinare, recenzii ale unor lucrari de specialitate.

Cursurile sunt concepute in stilul "tailor-made", in functie de cerintele pietei muncii din industria turismului si a calatoriilor. Din ce in ce mai multa atentie se acorda invatamantului centrat pe student, bazat pe necesitatile personale ale viitorului specialist din domeniul turismului.

In cadrul programelor de studii organizate de Facultatea de Economia Turismului Intern si International, se deruleaza o serie de evenimente importante care implica activ studentii si profesorii, rolul acestora fiind de stimulare a creativitatii si dezvoltare a competentelor profesionale. Printre acestea, se remarca:

 • cursuri modulare predate de profesori americani;
 • cursuri IATA
 • evenimente stiintifice (mese rotunde, simpozioane, conferinte) cu participare academica internationala - evenimente realizate frecvent de toate facultatile universitatii;
 • participarea la targurile de turism organizate de catre Romexpo Bucuresti si de catre ANAT;
 • participarea la targurile bianuale RIUF;
 • realizarea unor circuite tematice semestriale care includ activitati specifice programelor de tip team building;
 • organizarea festivitatii Gaudeamus, baluri ale bobocilor si baluri de absolvire, etc.;
 • activitati culturale;
 • parteneriate pe proiecte cu mediul de afaceri;
 • concursuri sportive.
 • © Universitatea Romano-Americana / Romanian-American University - Toate drepturile rezervate.

  Publicat la: 2006-04-12 (47754 citiri)

  [ Inapoi ]
    Check Google Page Rank   Contact administrator        URA Protectia Datelor